haste Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 (editat) mdea....mi`sa zis de la un anumit mecanic... ca la aprindere pot sa fac modficarea in 2 feluri.... scot chestia aia care nu permite turarea motorului maxim ... sau ii pui aprindere pt motor de 125cc.. dar la asta cred ca iti prajesti motoru:) ... oricum maine ma duc la triton sa`mi iau o tubulara de 10 si jos shaiba de la variator:))) btw anothergxg am intrat de sitte`ul asta http://www.xs4all.nl/~hmkcomp/download/BT50QT9_go_faster.pdf si am incercat sa sterg bt50t9 sa gasesc si altceva ..alte modele.. yo am un BT50QT-10 (sau BT49QT-10 asa scrie in carte si asa cred ca sunt toate 49 in fine ) si cred ca sunt la fel facute... dar totusi..daca poti sa gasesti orice informatie despre modelu asta as fi recunoscator.. caut ca tampitul pe net si gasesc nu`ma porcarii Asfalt usca si salutari cu faru` Editat Iunie 16, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mac21 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Salutare! Ma bucur ca ati deschis discutia asta. Sunt si eu boboc in "clubul baotian", cu un BT 49 QT - 9, si tocmai ce am facut faza cu firul roz. Merge pana la 70. Dar cred ca mai exista inca o kestie care inca mai limiteaza. "Poate alt fir...? Specific ca nu avea decat 300 km azi de dim cand m-am ocupat de firul roz. ) Multumesc Haste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Uite aici o multime de alte topicuri pt derestrictionare: http://chinesescoots.forumwise.com/chinese...ts-forum-5.html Editat Iunie 10, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i0nutzd Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salut am si eu un sym mio 50 e limitat la 45 kmh are 1200 km din 2008 cum pot sa scot limitatorul si ce trebuie sa fac sa scot limitatorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salut am si eu un sym mio 50 e limitat la 45 kmh are 1200 km din 2008 cum pot sa scot limitatorul si ce trebuie sa fac sa scot limitatorul ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dai un search si vezi care sunt limitarile gasite pana acum de ceilalti forumisti. daca nu descoperi niciuna pe scuterul tau se poate ca el sa nu mearga mai mult sau e mult mai complicat de delimitat.(putin probabil) dar in primul rand foloseste search!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate