middle_of_nowhere Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 So, plecare de la Petrom iesire Buc spre Jilava la 8:30(sa nu luam caldura in freza de la prima ora...avem timp toata ziua pentru asta...) Traseu: Buc-Daia-Chirnogi-Oltenita(mancam ceva)-Manastirea-Frasinet-Fundulea-Bucuresti. Traseu lejer, cu putine intersectari cu puhoiul gratarist. Doritorii sunt asteptati sa confirme(nu de alta, dar sa asteptam persoanele interesate/intarziate). Zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Salut Bogdan! Cred ca merg si eu maine. Si asa am promis de la nunta de la Dan ca mergem la o plimbare si n-am mai reusit. Chiar am chef de o plimbare lejera asa. La Oltenita am mai fost insa n-am mancat niciodata acolo. Abia astept sa testez recomandarea . Va astept dimineata la Dan la magazin. P.S. ..banuiesc ca m-ai recunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Posibil sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 14, 2014 Autor Share Postat August 14, 2014 Salut Bogdan! Cred ca merg si eu maine. Si asa am promis de la nunta de la Dan ca mergem la o plimbare si n-am mai reusit. Chiar am chef de o plimbare lejera asa. La Oltenita am mai fost insa n-am mancat niciodata acolo. Abia astept sa testez recomandarea . Va astept dimineata la Dan la magazin. P.S. ..banuiesc ca m-ai recunoscut Ohoo...salut maestre. Esti binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 (editat) Ce se mananca la Oltenita, ceva deosebit?, as veni si eu Editat August 14, 2014 de daniel1954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 14, 2014 Autor Share Postat August 14, 2014 Oooo...si Mihai...ce participare de zile mari. Biutiful Nu cred ca au ceva special a la Oltenita...dar mancarea e ok, din cele cunoscute. » Post actualizat in 14 Aug 2014 20:39 Deci suntem 4 care mergem sigur. Bun. Ii asteptam si pe cei nehotarati cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Iulia unde-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 (editat) Puteti sa mancati la libanezi, in drum spre port. E singurul loc decent. Editat August 14, 2014 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 15, 2014 Autor Share Postat August 15, 2014 Nu prea ma omor eu cu bucataria lor...dar daca majoritatea decide, e ok. Eu aveam in minte Comtot. Vom vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 n-am apucat sa vb cu iulia, am vazut topicul aseara cand am intrat in casa si era cam tarziu sa mai anunt pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 De ce nu mergeti la Giurgiu, la o ciorba de peste, ca as veni si eu, sau mai misto la Predeal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 15, 2014 Autor Share Postat August 15, 2014 Pentru ca: prea tarziu sa ne sucim la fiecare sugestie venita cu 10 min inainte de plecare. O sa discutam, totusi. » Post actualizat in 15 Aug 2014 04:50 In plusn Predeal-ul va fi un iad astazi, cu liber oficial. Nici nu vreau sa ma gandesc. Ciorba de peste gasim cu siguranta si la Oltenita. » Post actualizat in 15 Aug 2014 04:51 Hai Iulia cu spontaneitatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebson Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 (editat) Azi la Giurgiu "Ziua Marinei Romane" incepand cu ora 09:00, in port. http://opiniagiurgiu.ro/wp-content/uploads/2014/08/program-ziua-marinei.jpg Editat August 15, 2014 de bebson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 15, 2014 Autor Share Postat August 15, 2014 Supertura azi. Multumesc baieti. Are careva idee cati km s-au facut real? Sa nu stau pe google maps.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Frumos da cald . Km nu stiu ...in jur de un rezervor de XX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 15, 2014 Autor Share Postat August 15, 2014 ) Ce om rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Bine... sau aproape un rezervor de Z750. Probabil putin sub 300 km daca ar fi sa estimez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 15, 2014 Autor Share Postat August 15, 2014 (editat) Cum nu stiu sa pun poze pe forum... https://plus.google.com/114296275994140727550/posts/dEUM7ZbWDEn Dupa cum se vede si in harta, aproape 250 km. Subtzi. De-asta am si ajuns asa devreme. Editat August 15, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 260 km arata pe xx, asta daca nu "consuma" km precum litri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 15, 2014 Autor Share Postat August 15, 2014 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate