Sari la conținut

bogdantx

Membru
  • Număr conținut

    155
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    VTR1000F
  • Numar Moto
    -

Informații profil

  • Interests
    Riding, Taking photos, Mountain climbing, GYM

bogdantx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Foarte interesant proiectul. Mult succes !! Asteptam poze pe parcurs.
  2. bogdantx

    Honda mea

    Foarte frumoasa !! Multi Km fara incidente iti doresc !
  3. Este superba ! Sa te bucuri de ea fara incidente
  4. Iti recomand F4/i. Sunt motoare fiabile si "iertatoare"...spre deosebire de r6.
  5. Am trecut de multe ori prin situatii asemanatoare in care un "conservar" se baga pe banda 1-2 din scurt si fara semnalizare. Trebuie sa incerci sa prevezi ceea ce vor bivolii sa faca. Daca mergi pe corectitudine crezand ca toti sunt atenti si constienti ti-o poti lua destul de urat. Fii cu bagare de seama cand depasesti in asfel de situatii, redu viteza, eventual claxonezi sau turezi un pic motorul pentru a te face auzit. In cazul de fata aveai destul loc sa-l depasesti fara a fi nevoit sa franezi. Din punct de vedere legal este vina ta. Daca viitoare sa fii mai atent. Multa bafta si insanatosire rapida !
  6. Si eu am avut 3 reclamatii cu privire la zgomot, alarma si loc. A venit administratorul blocului sa-mi spuna ca se plang vecinii din cauza zgomotului la plecare (atunci cand plecam foarte devreme). Am rezolvat problema impingand motorul pana la strada si pornindu-l acolo. A doua reclamatie a fost din cauza senzorului de perimetru care spunea un vecin ca se declanseaza la orice pisica sau caine. Desi nu cred ca facea asa am ales sa-l dezactivez. La inceput imi punea mobra in fata blocului pana a venit din nou administratorul sa-mi spuna sa nu o mai pun acolo pentru ca FAC UMBRA LA FLORI. Ati auzit bine...exact asa mi-a spus. A am ales sa o pun pe un trotuar mai putin circulat. Cazul tau e chiar tragic... asa oameni.... PS: acum am vazut cand a fost postat topicul
  7. Arata foarte bine. Felicitari !
  8. Salut. Are cineva de vanzare un suport pt montarea cutiilor pe codita respectiv lateral ? thx
  9. Orice toba se potriveste pe orice motor, daca ii faci adaptarea corespunzatoare si eventual un power commander. Eu de exemplu am un Micron de gsxr 1000 K5 pe F4i-ul meu si merge foarte bine. Sunetul este superb iar la relanti si in sarcina se comporta bine.
  10. ...sunt si eu de acord ca poate ascunde o reparatie pe cadru. Parerea mea este sa mai cauti. Pretul este de asemenea foarte mare pt o ascutitoare ca asta. Cu 5k poti gasi un miar decent. Bafta !
  11. Iti pot recomanda gumele pe care le folosesc eu, si anume Dunlop Sportsmart 2. Eu le-am luat si montat la Adi si Cezar (GRG). Bafta !
  12. Am patit si eu ceva asemanator iar dupa investigatii la "service"..schimbat bujii, verificat carburatoare..... nu mi-a venit sa cred ce era de fapt. Cu cateva zile inainte ridicasem rezervorul iar cand l-am pus la loc am prins si furtunul prin care trecea benzina. Acesta s-a tasat in cateva zile si nu mai lasa benzina sa intre in motor. Verifica circuitul benzinei din rezervor si carburatoarele. Bafta.
  13. Insanatosire rider-ului !!!
×
×
  • Creează nouă...