SuzukiRf600R Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ceva scurt maine (sambata) dimineata, plecare pe la 7-8 si intoarcere pana 12-1 (numai scurt nu e!!!)...pe unde propuneti? Fara Cheia! BR, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 De curiozitate : de ce fara Cheia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xionut Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Vin eu dar nu aşa de dimineaţa, pe la 11 pot sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Pro pt o plimbare cu plecare de dimi, dar totusi un 9 ca e weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 un 9 ca e weekend » Post actualizat in 29 Aug 2014 12:46 pana 12-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 De curiozitate : de ce fara Cheia ? A devenit un cliseu parerea mea. Si sincer, nici nu-mi place drumul. » Post actualizat in 29 Aug 2014 12:46 Ok, de acord plecare 9 si intoarcere 12-1 insa...unde? Cineva zice pana la Oltenia cu intoarcere prin Giurgiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ok, de acord plecare 9 si intoarcere 12-1 insa...unde? Cineva zice pana la Oltenia cu intoarcere prin Giurgiu... Oltenita ? E un traseu celebru pe forum, asfalt bun, liber si destule curbe tehnice (Bucuresti, Daia, Oltenita, Manastirea,Fundulea, Buc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Oltenita ? E un traseu celebru pe forum, asfalt bun, liber si destule curbe tehnice (Bucuresti, Daia, Oltenita, Manastirea,Fundulea, Buc) Traseul asta il fac maine cu cativa prieteni, dar plecam la 12. Daca vrea cineva sa vina cu noi ne intalnim la 12 la Rond Lia Manoliu. Editat August 29, 2014 de Jackson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ipy Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Oho Jackson eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Poti sa vii doar daca scoti rahatul ala de club ) nu te prinde deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Atentie cu Daia - Chirnogi - Oltenita, este plin de noroi de la faptul ca ies taranii din camp direct in sosea. Am fost weekendul trecut (23 august), cred ca si plouase in zona, si erau de-a dreptul balti de nroi cam de vreo 10-12 metri lungime. Mai e si plin de caini si animale, asa ca beware. Am fost doua motoare un bandit si un hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelniculescu Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Eu am fost sambata pana la Secaria, pe Valea Prahovei, si m-am intors pe Valea Doftanei. Am stat nitel pe patura pe platou la lacul de acumulare Paltinu si a fost super... pentru mine care sunt incepator, a fost ok drumul, chiar daca sunt ceva curbe ac de par in panta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Am facut traseul sambata, am iesit din B pe la 12:30, am zis ca va prind din urma, dar nu am intalnit nici un grup. Drumul s-a curatat de noroi, a fost bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 2, 2014 Autor Share Postat Septembrie 2, 2014 Duminica asta dupa ora 14:00? Undeva lejer? BR, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate