Simpson_ Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Salutare. Are cineva o spita fata pertu Honda Dominator RD02 '89 cu tot cu prindere? Sau unde pot gasi. Nu ma intereseaza toata roata. Am gasit Moose Racing dar nu stiu daca sunt bune. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Se imbumba spita de transalp si afrikana, transalpuri la dezmebrari sunt garla. La mag de specialitate se pot comanda originale la 5e bucata. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Septembrie 1, 2014 Autor Share Postat Septembrie 1, 2014 (editat) Multumesc de raspuns. In principiu da gentile D.I.D (cele auri) sint identica la toate cel trei modele. La dezmembrari nu sta nimeni si dea jos o spita, si nu imi trebuie roata intreaga, nu am ce face cu el dupa aceea, nici 250-300 RON nu am de dat pe una.Nu am gasit la magazinele de specialitate doar o spita, set da undeva la 90-100$ care contine 32buc, si din nou am nevoie de una singura.Pe site-urile din afara e 3-4$ bucata dar transportu de de 10 ori mai mult. De aceea am zis sa intreb poate are cineva aruncata una pe undeva, sau daca se potrivesc si altele gen Moose Racing. Editat Septembrie 1, 2014 de Simpson_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Din ce parte a rotii iti trebuie spita, de pe partea cu discul sau cea cu melcul(difera lungimea), cele de transalp ar putea avea aceiasi lungime, dar nu sunt la fel cu cele de domi. De transalp iti pot da eu daca am drum de capitala pot lua una, doua cu mine, numai sa spui care e partea vatamata, dar repet nu este acelasi lucru cu cele de domi, la care sunt cilindrice...la transalp sunt conice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Septembrie 2, 2014 Autor Share Postat Septembrie 2, 2014 Pe partea cu melcu, este rupta exact din prinderea in geanta. Cilindrice/conice te referi la prinderea in butuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Ma refer la forma spitei in sectiune longitudinala (dreptunghica sau trunchi de con)...oricum in situatia ta conteaza mai putin fiind doar una singura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate