middle_of_nowhere Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Cum, bineinteles ca a intervenit ceva la mine si nu am putut pleca intregul weekend, ma gandesc sa recuperez cumva maine si sa fac o plimbare... Asa ca cine este amator, este binevenit. Stabilim aici pe unde sa mergem, pentru ca nu m-am gandit inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 Merge si Ruse...desi e al dreaq de boring. Poate mergem putin mai departe de Ruse...un Silistra, ceva...si intors pe la noi. Vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Spune la ce ruta te ai gandit si un nr de km.Merge si silistra cu toate ca n am fost niciodata Ca idee,nu pot sa merg mai mult de 300km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 Sunt vreo 350 pe Silistra, aproximativ. Nici eu nu am mai fost. Tocmai de-aia ma gandeam la ruta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Am fost eu anul trecut si a fost frumos pe bartea bulgara de la Silistra la Ruse. Daca va hotarati vin si eu cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 Pai ar fi ok asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Pai,merem pe Giurgiu-Ruse-Silistra? Pe A2 e mult prea monoton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Veliko e la 177km de buc parca.deci dus-intors ~360 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 (editat) Veliko chiar as vrea sa vizitez. Arata fabulos orasul ala(am trecut pe langa el de nenumarate ori, dar nu am oprit). Nu cred ca e insa o optiune. Aseara am trecut pe acolo...si, la 12 km de Veliko, spre Ruse, am trecut prin apa de 50 cm. Abia am trecut cu masina, si am un van. Apa nu traversa soseaua ci efectiv venea de pe un deal,pe sosea. Nici nu iti puteai da seama cat vei merge asa. Masini oprite, etc. Urat. Nu as repeta asta. Pana se linistesc apele(la propriu) pe acolo, nu m-as baga. Aproape de Veliko Tarnovo: Editat Septembrie 6, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Pot merge si eu insa dupa ora 2.dar as dori undeva pe langa bucuresti 3-400 km dus intors. BR, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 300-400km intre 2 si 8(cand se intuneca)nu e ok.cum se numeste orasul ala medieval care seamana cu sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Pai,merem pe Giurgiu-Ruse-Silistra? Pe A2 e mult prea monoton Cine a zis ca se merge pe A2 ? Plecam pe drumul vechi spre mare cu iesirea spre Pantelimon Pentru cei interesati eu o sa fiu la ora 10 la benzinaria Moll linga fostul Aparataj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Eu nu merg daca se pleaca spre Silistra pe drumul vechi/A2.La iesirea din vama giurgiu e indicator spre silistra,pe traseul ala merg,prin rromania nu ca e distanta mai mare 258 fata de 184 prin bulgaria.Nu vreau sa fac un ocol de 148km prin romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 (editat) Fi te rog mai explicit. Pe ce drum vrei sa mergi? Traseul propus de mine este Buc- Calarasi-Silistra- Ruse-Giurgiu -Bucuresti. Drumul dintre Silistra si Ruse ( prin Bulgaria) l-am facut anul trecut si a fost o incintare pentru cei care doresc un drum bun fara trafic unde poti sa alergi la maxim motorul. Editat Septembrie 6, 2014 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 (editat) Parerea mea ar fi sa mergem asa: » Post actualizat in 06 Sep 2014 17:10 Cu plecare spre Ruse si intoarcere pe Calarasi, Oltenita, etc Drumul este extraordinar de bun si pe partea romaneasca, pe unde am mentionat eu. L-am facut de mai multe ori. In plus, este foarte frumos. » Post actualizat in 06 Sep 2014 17:11 Plecare pe la un 9:30 - 10.00 E ok? Editat Septembrie 6, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Incerc sa mai trag de timp dar nu cred ca reusesc mai repede de 12-1 sa ajung. Iesirea e pe la mine prin sector,deci as mai castiga timp. Daca nu,have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 Incerc sa mai trag de timp dar nu cred ca reusesc mai repede de 12-1 sa ajung. Iesirea e pe la mine prin sector,deci as mai castiga timp. Daca nu,have fun! Si eu stau pe Vitan Barzesti,...deci aproape...dar 12-13 din pacate e cam tarziu pentru o plimbare de 350... Inseamna sa ajungem pe noapte. Google zice ca, mers continuu, faci peste 6 ore. Noi stim ca nu o sa fim chiar in limite cu deplasarea...dar, te mai opresti pe ici pe colo, mai o poza...mai ceva de mancare..."sa fie bine, ca sa nu fie rau". Si atunci...se lungeste treaba. Poate reusesti si tu mai devreme. Asta daca nu esti la munca...ca atunci e cam nasol... » Post actualizat in 06 Sep 2014 19:31 So, Cine vine? 9:30 Petrom iesire Bucuresti spre Jilava. E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 E ok, ne vedem in benzinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 Care vezi mai mult de o frantura de cer(cum vad eu dintre blocuri)? Pe accuweather e "light rain", pe altele e cu soare... Cum e clar ca nici una nu e ok...ca nu e nici soare, nici nu ploua...uitati-va voi un pic la cer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Se anunta vreme foarte frumoasa, chiar foarte cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi N Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Pana la urma mai mergeti? As fi venit si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Vin la benzinarie sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Eu vin sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Domnilor cerul arata bine,va incurajez sa mergeti. E racoare,e liber...dupa ora 12-1 daca mai iese cineva la o plimbare,sa posteze aici. Asfalt uscat si sa va intoarceti cu bine! BR, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate