BlackLord Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Salut! Deja al doilea topic in sectiunea asta. De data asta... Kawasaki ER-6n (2006) - 16.000km Doi in linie, 650 cmc, 72CP, injectie, urban 5.1%. Motocicleta stock, un "parbriz" extrem de util si o pereche de crashpaduri Rizoma. O am de o luna, interval in care am parcurs in jur de 1.300 km. Extrem de agila si manevrabila si foarte comoda. Pana acum sunt incantat de ea si nu cred ca am sa o dau prea curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Sa o stapanesti sanatos cati km vrei tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Asfalt uscat, cat a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Septembrie 8, 2014 Autor Share Postat Septembrie 8, 2014 Merci. Am luat-o la o ocazie intr-o situatie mai delicata si am platit sub pretul pietei. Intre timp am ajuns la 1.550km. E o placere sa mergi cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Am facut scoala pe ea, aspra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Merci. Am luat-o la o ocazie intr-o situatie mai delicata si am platit sub pretul pietei. Intre timp am ajuns la 1.550km. E o placere sa mergi cu ea. Felicitari in cazul asta, si eu am avut noroc cu sv-ul meu, nu as merge pe altceva momentan, 2V e cam tot ce as putea sa imi doresc, consum decent ( 6 oras 4 afara , asta daca nu te dai la ea ) cuplu mare si foarte manevrabila:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate