Galen Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 O adevarata incheiere de sezon de intruniri. Prezenta numeroasa in centrul tarii unde clubul Kronstat Bikers MC, in ciuda spatiului mic disponibil s-a straduit sa asigure conditii ca toata lumea sa incapa, ca toata lumea sa se distreze. In opinia mea au reusit cu brio.O intrunire linistita, cu muzica la un nivel rezonabil, o intrunire de prieteni care au povestit, au chefuit si si-au luat la revedere pana la anul intr-o atmosfera placuta. Vreme excelenta, mancare si bautura din belsug si fara cozi, la preturi rezonabile.O intrunire clasica la care am sa revin mereu cu aceeasi placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Da, frumoasa petrecere, si timpul a tinut cu noi. Jocuri bine organizate si multa, multa voie buna, exact cum spune si initiatorul, mancare si bere din belsug la preturi decente......Ne intalnim la anul..Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Da,bune.Am dori ceva concursuri mai multe ,cum sunt si la alte intruniri.Am venit cu 9 motoristi dupa mine din care 4 la prima lor intrunire si se asteptatau la mai mult dupa cum le spusesem eu despre altele.dar speram k vor tine cont.Ora de incepere f buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Ce vedeti NU este real.....este o mare distractie.....multa sanatate celor din poze...Tony. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) ceva poze p-AICI Editat Septembrie 8, 2014 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate