kreptor Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 ma m gandit la urmatorul traseu. clasic pina in r vilcea. apoi prin brezoi voineasa obirsie pertosani. apoi urmeaza provocarea . trecerea muntilor retezat pe tronsonul lupeni herculane pe drumul lui basescu. am tot citit despre starea drumului. este incurajator ptr ca starea lui nu e chiar asa de proasta. portiunile cu macadam putind fi traversate si cu stradale mai incet ce i drept.. din herculane spre cheile nerei apoi in sus spre resita cu intoarcere prin hateg sibiu si spre casa prin bv sau p valea oltului care de p unde este. de inoptat cred ca pe undeva prin campul lui neag sau prin zona.googal maps arata putin peste 1000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Porţiunea aceasta este neasfaltată, drum forestier :https://goo.gl/maps/IjYzj Fiecare decide dacă merită sau nu să meargă cu o motocicletă de stradă pe acolo, dar nu le recomand acest traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Drumul ala forestier fa-l doar c-o enduroaica!! Eu l-am facut anul asta cu a mea si s-a futu... stricat amortizorul spate, s-au dus simeringurile si pa-pa ulei, m-am intors pe arc. In rest, zona e superba, MERITA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 exista si varianta ocolitoare prin baia de arama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Prin Baia de Arama e mult mai frumos cu o stradala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 dupa telefoane date in zona , drumul cu pricina e vb... se pare ca varianta pe baia de arama ramine in picioare. in deprimentul peisajelor care le am fi admirat si despre care se spune ca sunt absolut impresionante. dar aia e. nu are rost sa coacem motoretele pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 In iulie 2011 am fost pe traseul asta cu mai doi prieteni, dintre care unul avea Suzuki GS500 si a facut traseul fara emotii. Daca nu ploua vreo 2-3 sapt se poate face si cu stradale, dar mai incetisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Septembrie 12, 2014 Autor Share Postat Septembrie 12, 2014 maine dimineatza la ora 7 pe cursa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Sunt in Sibiu acum, ghici ce traseu am avut saptamana asta ) vezi ca si obirsie - pertosani are o portiune rupta rau, cam de unde se bifurca drumul transalpina cu petrosani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate