razvannnn Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Salut, Ma gandeam la o tura de 300-400km de o zi, cu plecare de dimineata. Poate un Buc-Rucar-Rasnov-Predeal-DN1. Plecarea in jur de 9-10 ca e weekend Idei ? Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 daca adaugi cheia si nu incluzi nici o autostrada suntem doi interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 90% si eu. Dar...mai bine pe Cheia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 90% si eu. Dar...mai bine pe Cheia... Ai ce ai tu cu Cheia asta Eu am fost o data si sa mor daca as repeta experienta: ok, e virajat...ai si niste peisaje, poti sa mergi si mai tare....dar e ca si cum ai face sex cu aceeasi prostituata...intotdeauna la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Spuse unul care voia sa se duca la mare pe autostrada... ) imbunatatesti performantele si cu aceeasi... ) alta varianta mai fun, din cele mentionate, nu e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Sunt si eu de acord cu Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Salutare Mihai...si Bogdan...we meet again... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Spuse unul care voia sa se duca la mare pe autostrada... Sa stii ca da ))) dar am scuza, vroiam sa-mi iau "la revedere"...dar m-am intors pe partea cealalta a patului si ma bagat 2 sezoane unul dupa altul din Breaking Bad...ma apuc de chimie si livrez "marfa" cu motorul. Asa sigur nu ma va prinde Politia...cel putin nu asa de usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Septembrie 13, 2014 Autor Share Postat Septembrie 13, 2014 Majoritatea vrea Cheia. La dus ? Si intoarcere pe DN ? Plecarea la 9 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 ) Esti razna. ) » Post actualizat in 13 Sep 2014 18:39 Asta cu razna era pentru Suzuki... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 (editat) stabilim maine dimineata traseul exact la 9 la miorita la petrom » Post actualizat in 13 Sep 2014 18:49 Salutare Mihai...si Bogdan...we meet again... ne intalnim din nou daca mai adaugi 10 % Editat Septembrie 13, 2014 de iahim21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 True.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 salut Middle... N-am avut onoarea de a te cunoaste. N-am putut veni la plimbarea precedenta. Probabil a fost un alt Bogdan in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 ramane la 9 miorita, eu si inca cineva voi fi acolo va las nr pe PM in caz de ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Bogdantx...e vb de plimbarea de Oltenita...cu masa la Comtot. 5 mobre cu una plecata mai devreme catre Bucuresti. Nu mai conteaza...mergem acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 (editat) Care 5 mobre ? Eu imi amintesc de numai 4. P.S. Vin si eu cu voi . Editat Septembrie 14, 2014 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 damn it ....nu mi-a sunat ceasul ( Banuiesc ca sunteti pe drum deja...... Drum bun .....cu alta ocazie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Septembrie 14, 2014 Autor Share Postat Septembrie 14, 2014 (editat) mda, confirmarea ca e inchis: http://213.177.10.50:6060/itn/drumuri.asp Cu mici incidente, dar o super plimbare. Editat Septembrie 14, 2014 de razvannnn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate