florinelu07 Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Salutare, Este admis (legal/ITP/control trafic/etc...) sa ai numar montat pe aripa fata la mototcicleta? Poate include numarul de inmatriculare curent (ex BV xx XXX)? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Nu, in ambele cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 de ce dracu' ti-ai pune numar pe fata? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmiissuu2005 Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 pt ca poate de ex vrei sa te duci intr-o tara in care tre sa ai nr pe fata.. gen Cipru din cate am auzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 de ce dracu' ti-ai pune numar pe fata? )) pentru ca original avea... pentru ca inca sunt gaurile si sistemul de prindere alti pitici legati de aducerea la starea intiala a atelajului... 1970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Eu nu cred ca te va amenda nimeni pentru ca ai număr pe fata, cât timp ai și cel legal pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 pt ca poate de ex vrei sa te duci intr-o tara in care tre sa ai nr pe fata.. gen Cipru din cate am auzit. n-ai nici o treaba. daca este inmatriculata in alta tara nu te pune nimeni sa iti pui numar pe fata. asta e ca si mitul ala cu 3 prezoane, dacia si iesirea din tara... pentru ca original avea... pentru ca inca sunt gaurile si sistemul de prindere alti pitici legati de aducerea la starea intiala a atelajului... 1970 1. nu, n-avea. nu toate tarile din europa (banuiesc ca e vorba de jawa) au avut numere pe fata. 2. gaurile nu sunt facute din fabrica 3. de pitici nu am ce sa comentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 n-ai nici o treaba. daca este inmatriculata in alta tara nu te pune nimeni sa iti pui numar pe fata. asta e ca si mitul ala cu 3 prezoane, dacia si iesirea din tara... 1. nu, n-avea. nu toate tarile din europa (banuiesc ca e vorba de jawa) au avut numere pe fata. 2. gaurile nu sunt facute din fabrica 3. de pitici nu am ce sa comentez. Este vorba de Mobra care la momentul aparitiei primului model, aripa fata avea sistemul de prindere inca din fabrica si la momentul respectiv echiparea cu numar era obligatorie... in pofida faptului ca in 70-71 casca era optionala. Deh... vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 atunci scuzele mele, am crezut ca e vb. de jawa de la profil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Eu am numar si pe fata la mz rt. Pana acuma nu am avut probleme , dar , nu e ok sa ai din tabla. La accident face ravagii . Si din cate stiu eu , chiar din cauza asta s-a "anulat/intezis/desfiintat" montarea numerelor de inmatricula pe aripa fata ... Pana la urma fiecare face ce vrea . Daca ai "noroc" tot te f*te seriful , indiferent daca e de tabla sau plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 de vreo 3 ani circul la Uralul M61 cu un numar pe fata model vechi, din ratiuni estetice. Datorita codificarii arhaice, a formatului si materialului nu se poate confunda cu numarul modern amplasat regulamentar si nu am avut probleme de la organele de panda si mima stradala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate