Jump to content

XM Raid Wild Dirt - 24-25 octombrie 2014


Recommended Posts

Salut,

 

dorim sa va anuntam ca ptr 25 octombrie pregatim un eveniment de enduro (cu un format de enduro clasic, accesibil si incepatorilor dar destinat si celor avansati) ce va avea tabara de baza in Brasov - parcarea din fata fabricii Roman si traseul in padurile din imediata apropiere, pana spre Timisul de Jos. Urmat de o petrecere senzationala pentru toti "dependentii de party" din brasov sau din tara dar unde toti participantii vor fi invitati VIP.

 

vom reveni cu mai multe informatii in cel mai scurt timp.

Link to post
Share on other sites

buna, asa cum am promis, revin cu prezentarea evenimentului:

 

ENDURO #WildDirt

 

Data desfasurare: 24 – 25 octombrie 2014

Location: Brasov, Romania

 

Tabara de baza (Paddock): parcarea din fata fabricii Roman, situata in orasul Brasov pe Str. Poienelor, Nr. 5. (reper: iesirea din Brasov spre Bucuresti.)

 

Program:

- vineri 24 octombrie:

o incepand cu ora 16.00 inscriere concurenti

- sambata 25 octombrie:

o incepand cu ora 08.00 inscriere concurenti

o ora 10.00 briefing – informatii traseu

o ora 10.30 - Start

o ora 17.00 inchidere traseu

o Festivitatea de premiere (ora 22 – in cadrul Desperados Wild Dirt After Party)

o ora 21.00 DESPERADOS Wild Dirt PARTY – toti concurentii vor fi invitati speciali la aceasta petrecere (cateva beri Desperados din partea casei)

 

Clase de participare: Hobby si Experti

 

Traseul:

- aproximativ 20-30 km, marcat in intregime cu banda si sageti de orientare. Deasemeni CP-uri de verificare a trecerii

- va fi un traseu de Enduro, ca dificultate nu este unul de hard enduro

- traseul de baza – hobby, va putea fi parcurs si de incepatori, chiar daca nu va fi doar un drum forestier si va imbina potecile cu cateva urcari mai usoare sau coborari care necesita atentie; buclele ptr experti vor fi mai dificile, mai ales in contextul in care traseul va fi destul de sustinut per total

- BENZINA – in fuctie de cate ture vom afisa, va rugam sa va calculati necesarul de benzina si sa o lasati in locul amenajat din paddock pentru a fi trasnportata la zona de start sosire, astfel putand alimenta la incheierea unei ture

 

Cronometraj:

- se va cronometra start-sosire (sosirea este considerata dupa ultima tura; timpul petrecut intre ture pentru alimentare cu benzina sau reparatii.. nu va fi scazut)

- numarul de ture pentru fiecare clasa il vom stabili in functie de conditiile meteo din acea perioada si prognoza ptr ziua cursei, acesta fiind anuntat la inscriere

- startul se va face in ordinea numerelor de concurs, primite la inscriere (inscrierea se va face prin email: xmraid@yahoo.com – nume, clasa in care doriti sa participati, motocicleta – clubul – sau direct la cursa)

- penalizari: 50 minute pentru fiecare cp ratat (plecat pe o directie necorespunzatoare clasei sau venit dintr-o directie necorespunzatoare clasei in care v-ati inscrs)

 

Taxa de participare: ZERO– nu exista taxa de participare

 

Licenta FRM: pentru a putea organiza un concurs cu arbitraj si clasament, deasemeni a avea toate aprobarile de la primarie sau regia padurilor, evenimentul va fi organizat sub egida FRM. Cei care aveti deja licente valabile pentru orice ramura enduro nu mai aveti nevoie de nici o licenta diferita pentru aceasta cupa. Tot ce tine de cronometraj si regulament intra in organizarea noastra.

Cei care nu aveti licente, va trebui sa mai alocati 10-15 minute la inscriere pentru a va face licenta valabila o cursa. Aceasta va costa 15 euro. Nu mai exista alte taxe deoarece asigurare si viza medic sportiv le oferim noi gratuit pentru toti participantii care nu au licenta.

Putem spune ca singura taxa platita la aceasta cursa este de 15 euro, de cei care nu au licenta valabila.

Premii: se vor acorda premii constand in consumabile si accesorii moto, primilor 3 clasati la fiecare clasa – premiile sunt oferite de partenerul nostrum MOTO 24

 

Recomandari cazare:

- hotel Astra - www.hotelieftinbrasov.ro (500 metri pana la tabara de baza)

- pensiunea Floarea Soarelui - www.pensiuneafloarea-soarelui.ro (1 km pana la tabara de baza)

 

Petrecerea: incepand cu orele 21.00 va asteptam la DESPERADOS WILD DIRT AFTER PARTY, in hala de langa tabara de baza. Speram doar ca veti apuca sa dormiti o ora doua dupa terminarea concursului pentru ca va fi o mega petrecere pana in zori. Toti concurenti vor fi invitati speciali la aceasta petrecere!


» Post actualizat in 01 Oct 2014 15:48

deasemeni, pagina de facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/events/270624006464426/

acolo vor fi puse stiri, poze din traseu, ultimele informatii...

 

datorita faptului ca STARTUL se va da in ordinea numerelor de inscriere nu asteptati pana in ziua cursei, trimiteti-mi cererea de inscriere pe email: xmraid@yahoo.com care sa contina nume, clasa la care doriti sa participati, moto, clubul si telefon (puteti face inscrierea ptr mai multi in acelasi email dar sa trimiteti ptr fiecare aceste date)

 

ne vedem la start

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

o alta urcare ptr experti:

 

coborare comuna, hobby+experti:


» Post actualizat in 15 Oct 2014 18:28

Harta traseelor Enduro Wild Dirt
vor fi 2 clase competitionale: Hobby si Experti
deoarece am primit cereri de participare si de la incepatori ne-am hotarat sa mai facem o clasa - RECRUT; un traseu mult mai scurt, cu o urcare si o coborare putin mai solicitante in rest poteca, ptr cei care nu au mai participat la nici o cursa si sunt incepatori, sa vada cum este. Aceasta clasa nu se premiaza.

1959238_1513511978891329_896236761137640

Link to post
Share on other sites

Salut. Traseul cu rosu este pe un single trail sau este padure si mai apar benzi de semnalizare? Buclele galbene cam ce au deosebit in plus? Sau este secret? Puteti sa descrieti un pic? Merci

Link to post
Share on other sites

salut. pai nu stiu ce pot descrie mai mult decat o fac filmarile :)

tot traseul va fi marcat cu banda si sageti plus cp-uri cu oameni la bucle.

buclelel de experti.. nu sunt mult mai grele decat restul traseului dar adauga o solicitare in plus care se preteaza mai bine ptr cei antrenati si cu o conditie fizica buna

Link to post
Share on other sites

in sfarsit un concurs enduro in zona noastra,nu am decat cuvinte de lauda pentru organizatorii acestui eveniment,totul a fost excelent.

109 concurenti carora sunt sigur ca le-a placut la Brasov

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...