rekaller Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Salut, ma intereseaza un loc pentru iernat in orasul Brasov pentru o vitezana ( preferabil garaj/hala sa incalizit cat de cat pentru ca motorul sa fie ferit ). Ar merge si varianta sa impart un loc in parcare la Unirea langa gara cu altcineva,(m-am interesat, se poate) pretul ar fi 50 lei pe luna de persoana si parcarea este supravegheata video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Salut, ma intereseaza un loc pentru iernat in orasul Brasov pentru o vitezana ( preferabil garaj/hala sa incalizit cat de cat pentru ca motorul sa fie ferit ). Ar merge si varianta sa impart un loc in parcare la Unirea langa gara cu altcineva,(m-am interesat, se poate) pretul ar fi 50 lei pe luna de persoana si parcarea este supravegheata video.. Caută pe forum. Era un anunț postat zilele trecute. Sigur in bv era. Hala încălzită. Spor » Post actualizat in 26 Sep 2014 09:34 Uite aici. Am găsit eu. /index.php?/topic/718496-zona-brasov-parcare-pentru-iarna/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Essential Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Salut , caut si eu un loc pentru iernat motocicleta in Brasov, daca are careva loc in garaj pe undeva prin oras sa imi dea de stire. Mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpeu Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Buna. Eu as fi interesata de varianta cu Unirea, deci daca i se mai pare cuiva convenabil sau ca ultima solutie... Desi mi se pare un pic dubios, ca dansii au semne de interzis pentru 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Salutare, Si eu caut. Auzisem si de o varianta la service-ul Honda dinspre Ghimbav (dc exista asa ceva) insa n-am reusit sa aflu mai multe amanunte. Spor PS. Inca e cald si bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Martie 12, 2015 Autor Share Postat Martie 12, 2015 Buna. Eu as fi interesata de varianta cu Unirea, deci daca i se mai pare cuiva convenabil sau ca ultima solutie... Desi mi se pare un pic dubios, ca dansii au semne de interzis pentru 2 roti. Daca mai esti interesata am vorbit eu cu ei, nu e nici o problema cu semnul acela. Am vorbit cu administratoarea de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate