Cristi007 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Pentru w.e ul ce vine as face o noroiala pe langa bucuresti ...mai sunt amatori ?? Iese cineva ?? Stie cineva vreun traseu soft in apropiere de bucuresti ( plecat de acasa pe moto fara platforma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 "Acasă" unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 "Acasa" ar fi undeva in zona pta unirii ...deci e binevita orice idee ...spre orice punct cardinal ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Ai atatea paduri pe langa bucuresti, in care cu o capra de teren cred ca te distrezi maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 "Acasa" ar fi undeva in zona pta unirii ...deci e binevita orice idee ...spre orice punct cardinal ... Cu ce capră te dai? Ştiu nişte locuri, nu mai am RCA dar mă tentează sa ies duminică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Share Postat Octombrie 2, 2014 Ktm exc 400 ...2007 sau hasqvarna wr 125 2t ....ktm.ul e super moto momentan dar ii pot schimba rotile si sa plec pe el ...husky necesita platforma ... » Post actualizat in 02 Oct 2014 08:31 Ai atatea paduri pe langa bucuresti, in care cu o capra de teren cred ca te distrezi maxim » Post actualizat in 02 Oct 2014 08:32 Stiu ca sunt multe paduri pe langa bucuresti ...ideea ar fi alta : daca mai iese careva ...nu ar fi fun sa plec singur ...gasca cu care ies -- toti sunt busy in w.e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 » Post actualizat in 02 Oct 2014 08:32 Stiu ca sunt multe paduri pe langa bucuresti ...ideea ar fi alta : daca mai iese careva ...nu ar fi fun sa plec singur ...gasca cu care ies -- toti sunt busy in w.e Inteleg perfect...n-am capra de teren...nici macar un enduro-touring...desi mi-as dori unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Share Postat Octombrie 2, 2014 Inteleg perfect...n-am capra de teren...nici macar un enduro-touring...desi mi-as dori unul » Post actualizat in 02 Oct 2014 10:41 Toate au un inceput !!! Dupa prima ieseala la soft endro ...am parcat vitezana in garaj ...si am trecut mai departe ...respectiv supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Duminica ma bag si eu in seama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 (editat) M-am uitat din satelit, cam asta e o propunere: http://www.mopedmap.net/ro/route/2816461-offroad-duminica/ Îmi cer scuze că l-am făcut cu mâna stângă, are caracter provizoriu. Editat Octombrie 2, 2014 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Se anunta inca 2 "clienti" cu wrr-uri pentru duminica.. Da' stau asa si ma gandesc, n-ar merge mai bine un buzau ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Diles, te "mananca"? Pacalici...tre' sa te accepte cineva pe off? Ce poate sa-ti faca?.....sa-ti ia caii putere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Share Postat Octombrie 2, 2014 E un topic pt clasa novice ...oricine e binevenit ...si poate alegem si locatia pana sambata seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Iata cum ajungem in 1 Decembrie: https://drive.google.com/folderview?id=0B-qgo7GTAjOQVklLblZybnFpM28&usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Văd doar text... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Descarci fisierele in calculator si le incarci apoi intr-un device gps care suporta fisiere .gpx....sau incarci fisierele aici: http://www.gpsvisualizer.com/map_input?form=google Care nu se desacurca, o sa pun traseul pe gmaps.......maine seara! Buna seara! Editat Octombrie 3, 2014 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Da, văzut, de evitat Sinteşti. Merge .GPX pe navigatoarele cu win5 sau 6 pe igo8 sau igo primo ? Editat Octombrie 3, 2014 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Nu striu nimica despre asta! Eu am Android pe un amarat de telefon....si folosesc OsmAnd! Ptr orientare si trasee in off e genial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Octombrie 3, 2014 Autor Share Postat Octombrie 3, 2014 Merge descarcat si pe android si bagat gpsvizual ... o idee buna de traseu ...app Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 S-a hotărât cineva? Mă bag doar dacă e în zona de est a Ilfovului dimineaţa, intenţionez să merg la muncă de la 16:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Daca concluzionati ceva, lasati scris si aici +2, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 dacă e în zona de est a Ilfovului Eu am scris "vest" aici, cred că "est" a scris berea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi007 Postat Octombrie 4, 2014 Autor Share Postat Octombrie 4, 2014 Orice traseu votat e binevenit pt mine ...astept "scrisurile " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Benzinaria Luk prelungirea Ghencea / Valea Oltului la 9:30 sau 10:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Ne strangem vreo 5 la Petrom Giurgiului, la intrare in Jilava! » Post actualizat in 04 Oct 2014 20:13 Ora 9:30! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate