Sari la conținut

SLYther™

Membru
  • Număr conținut

    339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SLYther™

  1. Care este de fapt benzina 99 de la petrom
  2. Du-te la United Motors in Pipera. Sigur gasesti un mecanic capabil sa-ti identifice piesa si sa o poti si comanda de acolo. LE: Am vazut ca esti din Sibiu dupa ce am scris postul. Trimite-le un mail ( office@unitedmotors.ro ) cu pozele si sigur te ajuta.
  3. DE ACORD!!!! Omul a formulat o simpla intrebare: Ce fac daca imi patineaza ambreiajul? Si s-au trezit toti desteptii sa comenteze de uleiuri de circuit de necircuit, de regim de mers samd.
  4. Schimba in prima faza doar arcurile, masoara placile, iar daca sunt sub limita de service le schimbi o data cu urmatorul schimb de ulei. Investitia asta nu ar trebui sa te duca la mai mult de 130 de lei (aprox 25-27 lei un arc, ai 5 bucati), iar garnitura de la ambreiaj este una de cauciuc daca nu ma insel....teoretic daca desfaci capacul cu grija poti s-o salvezi, daca nu o sa te mai coste si aia vreo 90 de lei.
  5. http://www.redmotors.ro/ Gasesti un numar de telefon pe site, ii suni maine la prima ora si dupa pranz ar trebui sa intri in posesia garniturii.
  6. Pe langa Dual Motors, mai este si MotoDynamics (aflata pe centura Buc)
  7. Parcarea este sigur gratuita pt mobre, pt auto s-ar putea sa se perceapa o taxa
  8. Clar NU....20 de lei este taxa pt o intrare. Daca vrei sa intri in fiecare zi trebuie sa platesti cate 20 de lei la fiecare intrare.
  9. Haide maaaa....ai ajuns sa cauti craci pe olx?? Ma dezamagesti pe zi ce trece )
  10. Sa-ti dau un sfat, daca chiar te intereseaza ceva mai "moale" pt inceput ia cu incredere XJ6....GSR-ul este destul de brutal cand este urcat in ture.
  11. Am fost in aceeasi situatie ca tine la 22, avand permis B de la 18. Eu am reusit la 22 sa-mi iau direct A; am fost in ultima serie care a dat pe legea veche. Prima motocicleta Honda CBR 900RR '97. 3 ani mai tarziu si 25k KM inca nu am reusit sa fac primul accident cu motorul si sper sa nici nu-l fac cat de curand. A zis un coleg mai sus cum ca acceleratia este in mana ta, tu controlezi ce se intampla, nu mobra. Poti sa-ti iei si s1000rr, toata chestia este sa nu te lasi purtat de mirajul vitezei, sa te controlezi si sa te asiguri de 4 ori mai mult decat te asigurai pana acum in masina. Cat despre echipament....la capitolul asta sunt niste discutii interminabile, apar lucruri noi si bune in fiecare zi. Ce conteaza este sa-ti cumperi echipament INAINTE de a avea mobra!
  12. Stiu, ii dau perfecta dreptate tobarasului tau....si eu am auzit multe lucruri rele despre ei. Dar la capitolul sudura in plastic au un tip care se pricepe si face treaba buna..
  13. Stiu un prieten care a facut o operatiune de genul la Bardak. Tipul a fost super multumit de lucrare. Iti recomand sa-i cauti pe net si sa le faci o intrebare referitoare la pret. LE: S-a facut sudura in plastic, fara niciun gram de fibra. Am uitat sa specific.
  14. Nu stiu nicio reprezentata suzuki pe sos Giurgiului....cel mai sigur du-te pe sos Timisoara la MotorTeam sau in popesti la Elf....ambele sunt reprezentante OFICIALE SUZUKI si-ti pot face un deviz cu care te poti duce la asigurator pt recuperarea pagubei.
  15. @Razvan: Ii bagi ulei in benzina sau are pompa de ulei?
×
×
  • Creează nouă...