m4v3rick Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Anul asta n-am ajuns, pana acum, pe Transalpina si ma cam ofticam un pic, mai ales ca de cativa ani am facut un fel de traditie ca in fiecare an sa bifez cele 2 Trans-uri mai importante de la noi. Transfagarasanul e un fel de "fundul curtii" la mine, cu Transalpina e un pic mai greu fiind un pic mai departe. Dar am reusit-o si pe asta mai ales ca am prins si un foarte frumos weekend de octombrie. Din pacate Transalpina a ramas neschimbata de anul trecut - portiuni inca neasfaltate si mai rau nesemnalizate - da stiu ca in teorie drumul nu este deschis oficial, dar neoficial e plin de turisti si toate tipurile de vehicule. La partea cu plinul, am avut iarasi noroc - a fost aproape gol in acest weekend, probabil ca prognoza a speriat turistii, dar yo unul am fost fericit, urasc aglomeratiile Cam atat cu scrisul, las pozele sa "vorbeasca". Traseul destul de obisnuit: Bv - Sibiu - Sebes - Sugag - Transalpina - o noapte la Ranca (pensiunea Tara masa+casa - recomand) - Novaci - Rm Valcea - Pitesti - autostrada - Gaesti - Targoviste (trebuia sa recuperam o conserva) - Sinaia - Bv Un total frumos de: Editat Octombrie 8, 2014 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Acum inteleg de ce iti ies pozele asa frumoase ...te pui si culcat sa iasa perfecte Frumos , un pic invidios ca n-am avut bani sa iau panzerul cand l-am vazut la vanzare La mai multi km frumosi cu poze asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) misto de tot, peisaje de vis ce sa mai, aa..felicitari pentru achizitie cine zicea pe aici ca tre sa ai 1.75 sa incaleci o asa bestie. Editat Octombrie 8, 2014 de ovideu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Multumesc. Motorul e mare, dar yo am 1,70m si n-am probleme in manuirea lui. e drept ca e ditamai tancu, mai ales in comparatie cu SVul (care pare o bicicleta pe langa el) dar chiar nu mi se pare deloc greoi, shaua s-ar mai putea lasa in jos (are 2pozitii) dar nu imi place deloc pozitia pe ea cu shaua lasata. Pentru cei mai scunzi exista si o shea si mai joasa, dar evident, ca orice lucru BMW este optionala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Frumos peisajul, frumos motorul ,felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Vezi ca ti s'a ars un bec, hihihih » Post actualizat in 08 Oct 2014 18:07 misto de tot, peisaje de vis ce sa mai, aa..felicitari pentru achizitie cine zicea pe aici ca tre sa ai 1.75 sa incaleci o asa bestie. Chestie de tehnica. Iti trimit video cu un tip de 1,60 si cred ca vreo 60 de kile care te sperii ce face cu un adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 mdea, am avut niste chinezari de LEDuri pe pozitii, se ard in draci... clar e chestie de tehnica, dar totusi conteaza si inaltimea pilotului, m-am catarat pe 1200ADV LC si eram ca Stallone in Cliffhanger... imi dau seama ca as putea sa il birui si pe ala, dar totusi, vreau sa ma dau, nu sa fac alpinism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 felicitari!! exact asta am vrut sa fac si eu anu asta si nu mi-a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate