cmasaiu Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Eu am zet 1000, daca vrei motor ia ti de 1000 si nu te mai " caca" pe tine o sa vezi diferenta ,un naked este mai manevrabil pozitia este mai buna fiind 1000 cmc cand ai pasager nu ai probleme in urcari in situati cand ai nevoie de putere ai sa simti miaru . in rest alegi ce crezi tu ca ti sar potrivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2014 am ales, imi iau un Gsxr ) . mi-a luat ochii.. sapt viitoare sper sa-l cumpar . » Post actualizat in 06 Nov 2014 12:38mi-am luat gsxr k3. (nu stiu cum sa pun poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Prima data dai "More Reply Option" si dupa dai attach in stanga jos. p.s. asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2015 Prima data dai "More Reply Option" si dupa dai attach in stanga jos. p.s. asteptam poze ahh..multumesc ! uite pozele ! motoreta in sine este k1, motorul de pe ea este de K3. este impecabila mecanic. estetic cateva zgarieturi (o sa o vopsesc ). m-am indragostit !! <3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 sa ai noroc de ea colegule! PS: unde dai si unde crapa de la kawa 636 vs z750 ai ajuns la gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Bine ca esti indragostit de ea Multi km fara incidente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Felicitari, sa te bucuri de ea !!In loc de vopsea mai bine pune-i niste gume aderente , crush pads (vad ca ai ) ,placute frana de calitate ,lichid frana ,ulei motor proaspat.Astea sunt urgentele de gradul 0... La viteze mici, e mai putin manevrabil ca banditul ,livreaza puterea in trepte, odata la 7-8000rpm apoi un boom pe la 10500 ..e altceva fata de bandit ,grija mare ! Editat Ianuarie 24, 2015 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 La viteze mici, e mai putin manevrabil ca banditul ,livreaza puterea in trepte, odata la 7-8000rpm apoi un boom pe la 10500 ..e altceva fata de bandit ,grija mare !Daca un GSXR face acest lucru nu este ceea ce trebuie!Puterea este livrata liniar nu in trepte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Februarie 5, 2015 Autor Share Postat Februarie 5, 2015 sa ai noroc de ea colegule! PS: unde dai si unde crapa de la kawa 636 vs z750 ai ajuns la gixxer mersi mult ! ea este cea aleasa..! ) » Post actualizat in 05 Feb 2015 17:47 Felicitari, sa te bucuri de ea !!In loc de vopsea mai bine pune-i niste gume aderente , crush pads (vad ca ai ) ,placute frana de calitate ,lichid frana ,ulei motor proaspat.Astea sunt urgentele de gradul 0... La viteze mici, e mai putin manevrabil ca banditul ,livreaza puterea in trepte, odata la 7-8000rpm apoi un boom pe la 10500 ..e altceva fata de bandit ,grija mare ! gumele sunt ok. o sa mi cumpar pe spate..tot supercorsa sau..un dunlop.. ma hotarasc eu intre timp. uleiul este schimbat, placute are (brembo) , m-am invatat cu ea. de la 9000rpm are acel boom. ! este super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Ce inseamna "uleiul este schimbat" ? L ai schimbat tu sau asa ti s a spus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Februarie 5, 2015 Autor Share Postat Februarie 5, 2015 Ce inseamna "uleiul este schimbat" ? L ai schimbat tu sau asa ti s a spus? am luat motocicleta de la un prieten. am schimbat uleiul amandoi , si placute ..tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Asa da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate