GuLL1v3R Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Doresc sa imi vopsesc motocicleta exact ca de fabrica cu stickerele ei cu tot, ma intereseaza baietii care au service si se ocupa cu asa ceva. Este atinsa si pe dreapta si pe stanga, pe partea dreapta are si doua gaurele in carena, am sa atasez poze sa le vedeti. Ma voi apuca de toata treaba undeva in martie 2015 pt ca atunci o aduc din "garaj" , de demontat piesele ma ocup eu- daca imi poate face rost de stickere mai ieftin de 150 lei ok daca nu pot face rost eu de ele. Vreau sa aflu si eu preturi ca sa ma pot pregati aproximative, ca e 50 lei in plus sau in minus nu este asta o problema. se pot spune si aici si pe privat, vopsitoria sa fie in bucuresti-ilfov Editat Octombrie 25, 2014 de GuLL1v3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 650 lei inclusiv stickere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzaru Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 (editat) 650 lei inclusiv stickere rezervor,codita si burta, se poate un pret estimativ? culoarea negru lucios Editat Octombrie 26, 2014 de pizzaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 aprox 400 lei depinde de stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Octombrie 26, 2014 Autor Share Postat Octombrie 26, 2014 @rylalex pastram legatura daca nu apare o oferta mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Salut cat ma costa sa vopsesc doar partea verde in albastru ca restul carenei,carema nu e sparta, sau crapata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cris4331 Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Salut. Am suzuki gsxr 600 k 1 de culoare neagra. Vreau sa o vopsesc alb albastru in culorile originale si cu stickere.( carene laterale carena far codita aripa fata si rezervor). Ma intereseaza un pret la vopsire cu tot cu stikere si unde se afla service ul. Carenele sunt usor zgariate nu sparte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate