Masa Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Va salut camarazi! Vad pe geam prima ninsoare pe anul asta si sper ca "doamnele" voastre sunt la caldura, pregatite de hibernat. Cum spune si titlul topic-ului doresc sa inchiriez o motocicleta tip chopper, cruiser sau cu atas pentru un eveniment cu inele . Evenimentul este in 2015 in luna iunie, langa Onesti jud Bacau, sper sa gasesc ceva pana atunci. Motocicleta va fi folosita doar cateva ore pentru deplasarea la biserica a mirilor si poate pentru cateva poze. Multumesc pentru ajutor! O seara faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Octombrie 25, 2014 Share Postat Octombrie 25, 2014 Te ajut eo.Tine minte id-ul,da-mi un mesaj inainte cu 2 sapt si daca o sa fiu prin zona,cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MMM 71 Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Sa fie intr-un ceas bun ....te ajutam cu placere....mai ales ca avem experienta .... daca vrei poze din sedinta foto cu mirii ,pe privat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Chiar daca mobra de mai sus e frumoasa, cred ca cel mai haios ar fi cu una cu atas, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kdog2019 Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Salut, as vrea sa Inchiriez si eu o motocicleta pentru o saptamana In Bacău dar nu stiu nici o companie de unde se poate face asta. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate