un_aiurit Postat Octombrie 31, 2014 Autor Share Postat Octombrie 31, 2014 Trebuie sa ii schimbe garnitura de chiuloasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 pai si de la o garnitura de chiulasa tu vrei sa schimbi tot motorul? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 La injectie ai pompa de benzina. La carburator ai gravitatie. Tine cont si de asta. Exista si carburatie cu pompa de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Trebuie sa ii schimbe garnitura de chiuloasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 31, 2014 Autor Share Postat Octombrie 31, 2014 Normal ca exista , pe zx9r ul meu are pompa si e pe carburatie.Nu vreau neaprat sa schimb motorul,mai ales ca acum are volanta cu magnet dintr-o bucata,si astept sa vad cand e gata motorul cum merge,mi-a venit saptamana trecuta garnitura si astept sa se monteze. » Post actualizat in 31 Oct 2014 20:35In motor era un amestec urat rau de apa cu ulei si se pare ca de la garnitura de chiuloasa a fost » Post actualizat in 31 Oct 2014 20:38Faza e ca la zx9r nu mai am itp si asigurare,si astept nerabdator sa ma dau cu motorul,in week-end e cald si vreau sa ma relaxez la o plimbare dupa un week-end agitat la munca ,dar nu stiu daca o sa fie gata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate