ionut.mkb Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Salut. Am nevoie de o recomandare de motocicleta cross asa mai de incepator. O sa o folosesc doar pe camp. Ma gandesc ca daca o folosesc doar pe camp nu trebuie sa fie neaaparat cu acte. Buget am 900 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Ca sa te dai pe campuri, ai nevoie de o motocicleta enduro, nu cross. Intra pe sectiunea de enduro - motocros... vei gasi singur raspunsuri. Editat Noiembrie 5, 2014 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Pai e pe sectiunea enduro-motocross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad3lin_01 Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Eu am avut o yamaha dt 125 power walv nu iti recomand ceva mic. Iati ceva 350 4t. In 2 luni maxim o sa ai nevoie de ceva mai puternic. Pt inceput e ok si merge bine daca nu vrei ceva mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Salut. Am nevoie de o recomandare de motocicleta cross asa mai de incepator. O sa o folosesc doar pe camp. Ma gandesc ca daca o folosesc doar pe camp nu trebuie sa fie neaaparat cu acte. Buget am 900 euro sa nu aiba acte inseamna in proportie de 90% sa fie furata. poate vrei sa zici sa nu fie inmatriculata; nu cred ca cineva vrea sa cumpere cu buna stiinta un bun furat. Editat Noiembrie 10, 2014 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate