LaurAlex Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Salut, am un Fantic Caballero 50 din 2013 si as vrea sa dau jos tot motorul de 50 si sa il inlocuiesc cu unul complet de 125, credeti ca o sa reziste cadrul ? cadrul e din aluminiu, cu totul acuma are in jur de 70kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Cu siguranta, NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 (editat) nu-l baga in seama p-asta de mai sus ca nici nu stie pe ce lume traieste da' e sigur el ca nu! ))) inca o ocazie de a se face de handel. Referitor la intrebarea ta raspunsul este da, fantic avand acelasi cadru (de fapt bicicleta cu totul) pana la versiunea de 200cc inclusiv! Editat Noiembrie 12, 2014 de r_amonna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2014 merci mult.. m-am uitat eu la modele mai mari si am vazut ca is cam identice, dar voiam sa fiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 vezi totusi ca e posibil sa ai nevoie de unele modificari, cel de 50 de minarelli am6, cel de 125 nu... nu bag mana-n foc dar probabil trebuie facute alte prinderi la motor... » Post actualizat in 12 Nov 2014 12:57o metoda cu mai putine batai de cap e sa-l faci de 80 cc, sunt seturi pentru minarelli sa-ti pui si-n cap! de la ieftine (si destul de proaste) pana la destu de scumpe (si bune) cu tot cu carburatoare, aprinderi, evacuari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2014 imi aduce cineva un motor complet de 125 2T la un pret destul de bun, si de asta as vrea sa il pun pe cadrul meu:) oricum bani ii dau doar dupa ce il montez si daca functioneaza bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_sh33p Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 imi aduce cineva un motor complet de 125 2T la un pret destul de bun, si de asta as vrea sa il pun pe cadrul meu:) oricum bani ii dau doar dupa ce il montez si daca functioneaza bine.. Se poate inlocui. Am testat pe un Sioux care are aceeasi motorizare de baza. Cel mai probabil trebuie umblat la prinderi dar asta depinde de motorul de 125 pe care il montezi. Apropo, ma intereseaza motorul actual, asta daca vei ramane la 125, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
two4xtreme Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 salut!daca deja ai motorul,ti-l pot adapta si pune in cadru eu, aici la bv! am mai facut deja tot felul de hibrizi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Salut! Nu stiu sigur, dar cred ca ai mai postat ceva legat de marirea cilindreei la mobra ta. Daca vrei mai multa putere, parerea mea este ca mai bine iti cumperi alta motocicleta decat sa faci modificari de genul. Daca este alt tip de motor, probabil trebuie taiat si sudat cadrul(prinderile) iar daca sudorul nu e bun, ii va scadea rezistenta. Si eu am vrut sa inlocuiesc un motor de 50 cu unul de 125-250...imi place sa mesteresc , dar pentru a circula legal pe strada ,ma costau actele mai mult decat motorul si m.am lasat pagubas. Totusi daca o sa faci modificarea,pune si tu niste poze...bafta!! Editat Noiembrie 13, 2014 de robike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 nu se pune problema ca nu incape pe cadru, scrie mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate