Sari la conținut

Inlocuire motor


LaurAlex
 Share

Postări Recomandate

Vizitator r_amonna

nu-l baga in seama p-asta de mai sus ca nici nu stie pe ce lume traieste da' e sigur el ca nu! :)))) inca o ocazie de a se face de handel.

 

Referitor la intrebarea ta raspunsul este da, fantic avand acelasi cadru (de fapt bicicleta cu totul) pana la versiunea de 200cc inclusiv!

Editat de r_amonna
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator r_amonna

vezi totusi ca e posibil sa ai nevoie de unele modificari, cel de 50 de minarelli am6, cel de 125 nu... :) nu bag mana-n foc dar probabil trebuie facute alte prinderi la motor...


» Post actualizat in 12 Nov 2014 12:57

o metoda cu mai putine batai de cap e sa-l faci de 80 cc, sunt seturi pentru minarelli sa-ti pui si-n cap! de la ieftine (si destul de proaste) pana la destu de scumpe (si bune) cu tot cu carburatoare, aprinderi, evacuari... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi aduce cineva un motor complet de 125 2T la un pret destul de bun, si de asta as vrea sa il pun pe cadrul meu:) oricum bani ii dau doar dupa ce il montez si daca functioneaza bine..

 

Se poate inlocui. Am testat pe un Sioux care are aceeasi motorizare de baza. Cel mai probabil trebuie umblat la prinderi dar asta depinde de motorul de 125 pe care il montezi.

Apropo, ma intereseaza motorul actual, asta daca vei ramane la 125, desigur. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Nu stiu sigur, dar cred ca ai mai postat ceva legat de marirea cilindreei la mobra ta. Daca vrei mai multa putere, parerea mea este ca mai bine iti cumperi alta motocicleta decat sa faci modificari de genul. Daca este alt tip de motor, probabil trebuie taiat si sudat cadrul(prinderile) iar daca sudorul nu e bun, ii va scadea rezistenta. Si eu am vrut sa inlocuiesc un motor de 50 cu unul de 125-250...imi place sa mesteresc , dar pentru a circula legal pe strada ,ma costau actele mai mult decat motorul si m.am lasat pagubas. Totusi daca o sa faci modificarea,pune si tu niste poze...bafta!!

Editat de robike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...