Robert I. Nicola Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Salut , am si eu o Yamaha tzr 50 din 2005 si am probleme la cutia de viteze , deci i-am schimbat uleiul+garnitura si acum cand l-am verificat nu mai este ulei este ceva vascos nu stiu cum sa zic , de ce se face asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 =))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Ce ulei ai pus? Unde l-ai pus? Ce culoare are acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Ai ras degeaba ca modelul ala e cu cutie de viteze ))))))) Tu ai crezut ca este scuter si te-a "pocnit" rasul! =))))))))))))))))))))))) Editat Noiembrie 13, 2014 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 n-am crezut ca-i scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert I. Nicola Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2014 Ce ulei ai pus? Unde l-ai pus? Ce culoare are acum? Pai avea culoarea rosie si l-am cumparat din Italia si acum are culoarea albu , o baga apa in cutie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Daca este alb spre cafeniu,atunci ti-a intrat apa peste el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert I. Nicola Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Daca este alb spre cafeniu,atunci ti-a intrat apa peste el. Pai asa mi-a intrat si inainte , am schimbat garnitura si de ce imi mai intra ? Si are ceva daca a intrat apa ? Editat Noiembrie 13, 2014 de Robert I. Nicola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Normal ca are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 ai cilindul fisurat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Pai asa mi-a intrat si inainte , am schimbat garnitura si de ce imi mai intra ? Si are ceva daca a intrat apa ?Daca vrei sa faci acel motor sa functioneze,ar fi bine sa-l duci la cineva care stie sa-l repare,pentru ca din intrebarile care le pui esti putin depasit de situatie.Este un sfat prietenesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 Pai asa mi-a intrat si inainte , am schimbat garnitura si de ce imi mai intra ? Si are ceva daca a intrat apa ? De adaugat la colectie, alaturi de tipul care a scapat betigasul de urechi in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert I. Nicola Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2014 Daca vrei sa faci acel motor sa functioneze,ar fi bine sa-l duci la cineva care stie sa-l repare,pentru ca din intrebarile care le pui esti putin depasit de situatie. Este un sfat prietenesc! Asa o sa fac , multumesc pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) De adaugat la colectie, alaturi de tipul care a scapat betigasul de urechi in motor si alaturi de ala care a taiat din evacuare ca ii atingea roata cand lucra suspensia. problema lui nu era ca avea cadrul stramb... ) Editat Noiembrie 13, 2014 de r_amonna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 apa in cutie merge de obicei pe la axul pompei de apa. simering/presetupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 14, 2014 Share Postat Noiembrie 14, 2014 are simering acolo. dar nu ne strica distractia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate