Doctor X Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 MotoEMotion, moto24 sau comanzi de la FCMoto prin metricmotion. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Mi-am luat Astars Motegi din 2 piese de pe FC-Moto cu 450 Euro, am avut noroc ca aveau marimea mea in stoc. La noi e cu aprox 30% mai scump https://www.motoemotion.ro/combinezoane-moto-de-piele-2-piese/combinezon-de-piele-2-piese-alpinestars-motegi-2015.html Nu uitati sa aplicati codul de reducere de 10% pe FC-MOTO, e afisat mereu in partea de sus a paginii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 si cum ai stiut care e marimea ta? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 M-am masurat cu un metru de croitorie la piept, talie, picioare. Apoi te uiti pe size chart. Eu la 1.83 80kg port 52, valabil si la costumul textil Rev'it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 da, corect, dar e indicat sa probezi inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate