RoberT. Mihai Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 (editat) Va salut ! Am nevoie de ajutor din partea celor care se pricep.. trebuie sa schimb distributia pt CBR 600 F2 (91'), si nu stiu de unde sa cumpar. Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie unde gasesc asa ceva fac cinste ! Ce trebuie sa urmaresc atunci cand cumpar ? marca, sau ce.. Tin sa va spun ca nu ma pricep si este prima dat cand sunt nevoit sa o schimb . Eu am gasit pe un site asta: http://www.ambulantamoto.ro/produse-comercializate/motocicleta/honda/600/cbr-600-f/?good_detail=lant-de-distributie-116-zale-265bdc61177423047304eef549a825b6m Ce parere aveti ? Ps: ca si buget maxim 400-500 ron. Multumesc ! Editat Noiembrie 22, 2014 de RoberT. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Recomand ambulanta moto.Vorbeste tot cu el pentru montaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Din pacate nu cred ca te in incadrezi la bugetul de 500 ron cu piesele de la distributie. Lant, intinzator,garnitura intinzator,garnitura capac lateral motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2014 Multumesc pt sfaturi, cred ca o sa depasesc bugetul din cauza ca am uitat de intinzator, (eu am hidraulic din cate am inteles) Din pacate a inceput sa se auda sunetul specific pana se incalzeste..imi este teama sa mai merg asa .. Ms mult - TNG / GBV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 ~ 270 lant + 450 intinzator + 3 lei garnitura intinzator + ? garnitura capac lateral motor Astea sunt pentru F4i si cred ca preturile sunt asemanatoare cu ce ai tu nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2014 ~ 270 lant + 450 intinzator + 3 lei garnitura intinzator + ? garnitura capac lateral motor Astea sunt pentru F4i si cred ca preturile sunt asemanatoare cu ce ai tu nevoie Merci mult pt info! Dar de unde sa le iau ...am doar o alegere (www.ambulantamoto.ro) ? Apreciez ajutorul oferit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 nene, ai google, in 5 minute gasesti toate piesele de f2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 Merci mult pt info! Dar de unde sa le iau ...am doar o alegere (www.ambulantamoto.ro) ? Apreciez ajutorul oferit ! www.ambulantamoto.ro sau http://eshop.wolfmoto.ro/ Altele nu stiu, fiindca nici eu nu am cautat prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate