riderontornadoes Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 salut. vad ca anul asta nu a aparut nimic pe aici legat de o eventuala parada moto de 1 dec. nu de alta, dar dupa ani buni in care am fost de serviciu de fiecare 1 dec, anul asta se pare ca voi fi liber. sa fie frigul de vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) pai tu vrei plimbare sau parada? pe 1 dec se face parada, doar ca se organizeaza de oficialitati... si e cu tab-uri, tancuri, chestii d-astea... Editat Noiembrie 24, 2014 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Ar fi o chestie sa "crosetam" printre tancuri si tab-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 24, 2014 Share Postat Noiembrie 24, 2014 Ar fi o chestie sa "crosetam" printre tancuri si tab-uri. been there, done that Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Ar fi o chestie sa "crosetam" printre tancuri si tab-uri. Cred ca ma pot incadra si eu la tab-uri ,,,,,,,,,,, deci unde ne adunam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Pe vremea asta? Ar fi frumos, as scoate-o și eu de o plimbare dacă ar soare și măcar un 8-9 grade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 8-9 nu crede ca vor fi da' macar un pic de soare, pentru moral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate