radu2000v Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Riding: sweat and pain https://vimeo.com/113102634 Parola: movie Din pacate (motive de copyright pt. sound) nu poate fi public, trebuie bagata parola. Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Riding: sweat and pain https://vimeo.com/113102634 Parola: movie Din pacate (motive de copyright pt. sound) nu poate fi public, trebuie bagata parola. Sper sa va placa. Ba nu te-ai putut abtine!!! Asta nu trebuie sa fie public!!! Daca plang astia de la vimeo ma supar si schimb parola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Frumos montaj, frumoase zone! Ati transpirat ceva. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 (editat) IMI CER SCUZE DAR A TREBUIT SA MODIFIC PAROLA LA FILM!!! Aveti mai jos varianta fara muzica, care nu e chiar rea, chiar daca nu se intelege de ce apar niste efecte la un moment dat. Motoarele chiar suna bine Filmul mai are ceva imperfectiuni legate de sunet, pe care o sa le rezolv, cand o sa am timp. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE. P.S. Aveti un pic de rabdare cu playerul. Ar fi indicat sa-l vizionati filmul direct de pe vimeo (click pe vimeo), nu embeded. Multumesc » Post actualizat in 24 Dec 2014 14:42Varianta noua e in lucru. sper sa o termin in curand. Are si muzica. Va rog nu va pierdeti timpul vizionand aceasta variata. » Post actualizat in 30 Dec 2014 17:39Noul film este online: cred eu un pic mai dinamic, cu multe cadre noi. Sper sa va placa.(e acelasi link, dar am ales sa-l mai postez o data) Va doresc tuturor: An Nou mai bun, multa sanatate si iesiri cat mai multe! La multi ani! Editat Decembrie 10, 2014 de Spanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebaca Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Aceiasi Marie cu alta... casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x3m5p33d3r Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Frumos +1kudos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate