marianklm4 Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Salut! Am si eu o mica intrebare. Stie cineva ce bec pentru far s-ar potrivi pe un CBR 125 An 2004 pentru ca cele stock nu au o lumina asa excelenta. Am incercat H4 dar nu se potriveste... As vrea sa fie tot cu 2 faze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 H7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 (editat) H7 e cu o singura faza. Daca zici ca ai incercat H4 si nu se potriveste, trebuia sa te uiti la cel vechi sa vezi de care e, cum arata. Scrie pe el. E cumva o ciudatenie de genul asta: ? Daca da, atunci se numeste BA20D Editat Decembrie 16, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Am avut aceeasi problema la YBR 250. Bec H1S1, parca asa scria pe el, 35/35W. Daca soclul pare a fi la fel cu H4 dar nu intra in far, vezi ca sunt doua lamele foarte mici pe flansa becului care difera ca pozitie de la un model la celalalt. Rupe-le cu un clestisor ascutit si s-a rezolvat. Ai nelamuriri, contacteaza-ma pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Decembrie 17, 2014 Autor Share Postat Decembrie 17, 2014 H7 e cu o singura faza. Daca zici ca ai incercat H4 si nu se potriveste, trebuia sa te uiti la cel vechi sa vezi de care e, cum arata. Scrie pe el. E cumva o ciudatenie de genul asta: ? Daca da, atunci se numeste BA20D Da exact ca acesta este becul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate