Soti Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 (editat) Vind set de reparatzie motor Simson. Adica:una bucsa(Skoda)cota 0,piston,segmentzi,botz,sigurantze boltz totul nou. 100RON Editat Decembrie 10, 2006 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 M-ar interesa un set. Ti-am trimis PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Decembrie 12, 2006 Autor Share Postat Decembrie 12, 2006 Un set s-a dat mai sunt 2 pentru ca unul a-l pastrez pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 se poate sa imi pozezi cilindrul lla interior??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Decembrie 28, 2006 Autor Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) se poate sa imi pozezi cilindrul lla interior??? A-mi dau seama ce vrei sa vezi dar ma andoiesc ca fotografiile care le-am facut te ajuta cu ceva. La interior este honuita de fabrica,arata foarte bine.Eventual cere-i si parerea lui Mikulaish el a fost primul client. Editat Decembrie 28, 2006 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Camasa e perfecta. Nu e ruginita deloc. Segmentii la fel, sunt fara urma de rugina. Au fost tinute unse bine cu vaselina. Singura chestie e, ca boltul la piston e de 18, si nu de 20, precum e de obicei la piston de Skoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate