gringo34 Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Pentru cei care doresc sa schimbe cauciucul si echilibrare roti moto. La Intrare in Valea Voievozilor, dinspre Sideco, dupa ce treci podul peste Ialomita, pe stanga este o vulcanizare. Atasez o harta care sa va ajute pentru orientare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 S-a reţinut,chiar aveam nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 acum vreo 2 sapt am fost eu si am montat si echilibrat acolo... se descurca baietii, pretul 25 ron/roata PS. echilibreaza cu plumb argintiu si negru pentru cine are preferinte, eu am avut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 Montat anvelope noi si echilibrat roti cu montaj de contragreutati culoare negru(depinde de culoarea jentii). Daniel lucreaza corect si cu simt de raspundere, de aceea recomand atelierul pentru astfel de operatii la motociclete. Cred ca este singurul atelier in judet care are kit-ul de echilibrare pentru moto. Este bine ca inainte de operatie sa va faceti o programare. ing David Daniel_ tel: 0721500590 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo34 Postat Februarie 22, 2015 Autor Share Postat Februarie 22, 2015 Iata si date de legatura: Ing. David Daniel nr.tel. 0721500590 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zis_ungureanu Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 din pacate Daniel de astazi nu mai are aparat pt moto asa ca iarasi trebuie sa mergem in afara judetului pt echilibrat,montat,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate