Jump to content

Gabi24

Membru
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gabi24

 1. Cel mai simplu mod de aerisire: banuiesc ca ai geam tip termopan,tai chederul de pe cercevea( partea de sus) pe o portiune de aproximativ 20 de cm iar pe lateralele geamului pe care vrei sa-l deschizi tai deasemenea doua fante de 10 cm din chederul care etanseaza,in acest mod ai aerisire permanenta cu geamul inchis si fara sa te coste nimic!
 2. ...adica 1% ,sa vezi bucurie cand o sa fie 10%.
 3. L-ati nenorocit pe saracul baiat cu preturile astea la echipament,voi nu ati auzit de SH? Exemplu: geaca +pantaloni Hein Gericke cu eticheta pe ele (nepurtate) la ...17 LEI (cred ca vanzatoarea nu stia ce sunt si daca nu s-a vandut ,a scazut pretul)! O pereche de bocanci (chiar daca nu sunt de moto) costa noi in jur de 200 de lei. Personal am o casca HJC flip up in stare excelenta pe care am dat 20de £(evident SH adusa din Anglia) eu zic ca tot e mai bine decat sa ai o vitezana si sa mergi in tricou si slapi!
 4. Ma tem ca va mai trebuie inca o viata pentru a finaliza acest proiect si nici atunci nu e sigur ca se va putea!
 5. La aproximativ 60 de kilometri de Bucuresti este un camin de batrani in comuna Bucsani,Dambovita subventionat de primarie care arata foarte bine si cu preturi ok, telefon:0245235258,asta daca nu te deranjeaza distanta.
 6. Ia legatura cu Alin Ozn pe Facebook,repara si are preturi bune.
 7. ...sau presetupa de la pompa de apa bulita, daca e garnitura de chiulasa arsa face presiune in vasul de expansiune si ar trebui sa bolboroseasca!
 8. Jawa 175 Cz 125 Cz 250 Sport Cz175 Sport Kawasaki Ejaculator 250 Kawasaki En 500
 9. Gabi24

  CZ

  "Mosierule,"ce proprietate mare ai! Frumoasa Blue Boy.
 10. Gabi24

  Bataie motor ?!

  Ce defect avea planetara? Tripoda a fost de vina?
 11. Gabi24

  Bataie motor ?!

  Dupa ce rezolvi problema sa ne spui si 9 ce a fost.
 12. Gabi24

  Bataie motor ?!

  Aceleasi simptome, de vina au fost tripodele planetarelor.
 13. Problema a fost rezolvata, am cunoscut pe cineva care lucreaza in reprezentanta Dacia si mi-a facut o recalibrare (reinitializare cum bine a spus Ice D) a calculatorului masinii si acum merge foarte bine.
 14. O sa anunt cand o sa fie reparata, cu ce costuri si ce piese am schimbat, numai bine.
 15. Ai cumva o solutie la problema ridicata de mine ,ca de sfaturi de la "profesionisti" ca tine sunt satul!
 16. Vitezometrul merge si nu am GPL pe masina. In trafic sunt situatii cand trebuie sa franezi din timp( la un semafor de exemplu) si scot din viteza , atunci ramane ralantiul la 1500 de ture iar in mers chiar daca iau piciorul de pe acceleratie fiind in viteza, masina merge bine mersi cu 1500 de ture . Nu ti se pare anormal un ralanti de 1500 de ture fata de 800 cat trebuie sa fie?
 17. Turatia scade dupa ce opresc masina,0 km/h, in mers daca scot din viteza sau calc ambreiajul ramane la 1500 rot/min.Pompa vacuumatica si burduful sunt ok.
 18. Este si garnitura dintre corp si galerie iar filtrul de aer e prins cu cele 4 suruburi plus 4 saibe pentru a nu avea joc.La garniturile de etansare de pe galeria de admisie nu m-am gindit, e un pont dar ce legatura are cu faptul ca scade turatia la 800 de ture dupa ce masina se opreste(cand stau in trafic)
×
×
 • Create New...