Pensiunea La Motoare Postat Ianuarie 1, 2015 Share Postat Ianuarie 1, 2015 Va invitam la cea de-a doua editie de Soft Enduro a La Motoare !!! Traseul va fi aproximativ la fel ca la prima ediție ,cu mici modificări . Mentionam ca nu este un traseu de hard enduro insa nu va fi nici drum forestier. Traseul va fi format dintr-un traseu de baza: – nivel hobby: drum forestier, poteci, urcari si coborari usoare. – nivel avansati: drum forestier, poteci, urcari si coborari usoare + 3 bucle mai grele. Aceste bucle necesita o buna pregatire tehnica si fizica pentru parcurgerea lor. Menționam ca buclele de hobby si de experți nu comunica cum v-ați gândit Dvs ,aici se termina cu tăiatul traseului si cu trișatul,daca nu urmați semnele specifice clasei Dvs veți ajunge sa mai parcurgeți o data traseul. In urma tăierii traseului veți fi sancționati cu 15 min .Avem ochi peste tot in pădure ,așa ca aveți mare grija !!! Va exista un clasament cu podium de premiere si cu mici surprize ,noi recomandam sa mergeti de placere, intr-un ritm care sa nu va expuna unor pericole si sa va ofere placere maxima. Cei care doresc, pentru curiozitate sau antrenament personal, la sfarsitul zilei vor putea citi in tabelul cu cei inscrisi la festival si timpul pe care l-ati facut parcurgand traseul, pentru fiecare tura in parte asta daca alegeti sa dati mai multe ture, chiar daca intre ture va mai opriti sa va relaxati putin. Traseul la clasa hobby va fi extrem de usor putand fi parcurs pe orice vreme. NU va ganditi ca este hard enduro este un eveniment pentru a va bucura de motocicleta si de natura!!!! Ce oferim: - marcarea traseului si verificarea acestuia inainte de eveniment; - water point la jumatatea traseului; - suport tehnic in caz de nevoie in limita posibilitatilor; - inchizatori de traseu ca sa nu ramana nimeni in padure; - stickere cu numere pentru a ne recunoaste pe traseu si a vedea cine si cum a terminat; - Nu asiguram benzina, va rugam sa aduceti benzina in bidoane sau canistre de 5 - 10 litri. ----------------------------------------------------------------------- Conditii de participare: - echipament complet obligatoriu - motor in stare functionala - o donatie de 80 ron/persoana - prezenta in tabara de baza vineri 3 Aprilie intre orele 16.00-22.00 sau sambata 4 Aprilie intre orele 08.00-10.00 Plecarea in traseu se va face sambata 4 Aprilie la ora 11.00 din tabara de baza – PENSIUNEA LA MOTOARE . Posibilitati cazare in zona: -Pensiunea la Motoare ofera 25 de locuri de cazare -Crama Seciu Ne cerem scuze daca la prima ediție am avut câteva greșeli de organizare,dar acum vrem sa va dovedim ca putem fi din ce in ce mai buni!!!! O sa pregatim mâncare la baza ,parcare special amenajată ,bere ,sucuri si apa + mici surprize din partea organizatorilor !!!! NU EXISTA ASISTENTA MEDICALA SAU DE INTERVENTIE RAPIDA PE TRASEU!! Atentie! Evenimentul nu este unul competitional sau sportiv ci unul RECREATIV, turistic daca vreti. Ne adunam sa ne dam cu motorul pe un traseu foarte frumos si sa ne distram. Participarea la acest eveniment se face pe proprie raspundere. Poate constitui un bun antrenament pentru cursele ce vor urma. La sfarsit bem si ne distram in stilul caracteristic!!!! BE SAFE AND ENJOY ENDURO!! Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie aici sau la telefon: -Alec Dumitrescu : 0720111126 - www.facebook.com/pensiunealamotoare COORDONATE : Gâlmeia, Romania 45.028976,26.114708 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUSA IULIAN Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Am o Aprilia Pegaso 650 si ma intreb daca pot participa la hobby cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 Am o Aprilia Pegaso 650 si ma intreb daca pot participa la hobby cu eaMai,... nu. Traseul nu urmeaza drumuri sau poteci. Este off-the-roads/trails/paths... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 CLAR NU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) – nivel hobby: drum forestier, poteci, urcari si coborari usoare. De ce nu?! La hobby, cauciucuri bune, si daca este omul hotarat , face traseul. Iar daca este uscat, fara probleme. Editat Ianuarie 3, 2015 de ENDURO TRAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 – nivel hobby: drum forestier, poteci, urcari si coborari usoare. De ce nu?! La hobby, cauciucuri bune, si daca este omul hotarat , face traseul. Iar daca este uscat, fara probleme. Come on.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Ianuarie 4, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2015 Doar daca se toarnă asfalt !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUSA IULIAN Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 MULTUMESC!!!Hai ca v am dat de lucru . In vara lui 2014 m am tot dat prin padure p la Monteoru dar cred ca LA MOTOARE majoritatea vin cu cross.VA INVIDIEZ. DISTRACTIE PLACUTAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Bravooo bro ! hai ca usor usor Soft Enduro prinde f multi adepti .mai demult cind am lansat aceasta idee de curse soft multa lumea o dadea ca vezi domne eu ma dau hard dar nu am ce face acasa si am venit la cursa asta soft.SOFT E DEFAPT ENDURO CLASIC foarte mistooo.unde mergi cu motorul o dai si pe a 6 sea si mergi si cu a 2 ua e mistoooo hai sa ne dam sa socializam e bine sa fi competitiv dar sa nu uitam sa mai fim prieteni asta e scopul pina la urma. PREZENT !!! daca ai nevoie sau nu, vin sa te ajut just call me bro !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 frumos!!poate ajungem si gasca de Crampoane pe la voi,ca am vazut ca aveti zona frumoasa si trasee misto. buclele alea suna interesant dar nu stiu cat de tehnice vor fi...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 (editat) "Menționam ca buclele de hobby si de experți nu comunica cum v-ați gândit Dvs ,aici se termina cu tăiatul traseului si cu trișatul,daca nu urmați semnele specifice clasei Dvs veți ajunge sa mai parcurgeți o data traseul.In urma tăierii traseului veți fi sancționati cu 15 min .Avem ochi peste tot in pădure ,așa ca aveți mare grija !!!" Super! O sa venim toti din Buzau. Spor la marcat! Editat Martie 23, 2015 de Enduro Braesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 (editat) Buna ziua, In afara de Concursul Soft Enduro La Motoare ,la care Startul se va da de la ora 11, Tin sa va anunt ca vom avea un concurs de echilibru la sfarsitul traseului (pt cine mai poate si nu a baut nici o bere ) locul 1 se premiaza !!! dupa care vom organiza o TOMBOLA cu Premii Surpriza !!! pt Hobby traseul este putin modificat ,se poate face pe orice conditie meteo ,marcajele sunt foarte bine pozitionate ,este un traseu de Șpan !!! pt Experti se va complica un pic treaba ,nu va ganditi la ceva periculos doar ca vor exista niste zone mai dificile decat anul trecut. Ca sa nu existe suspiciuni si controverse vor exista min 3 CheckPoint-uri in traseu plus vreo 3 Rideri din Staff care se vor plimba prin zonele mai ferite de ochii lumii ) si se va nota la sange fara drept de apel . Atentie penalizarile sunt de 15 min!!! Voi revenii cu harta catre destinatia Finala : LA MOTOARE !!! Va doresc o zi buna !!! Editat Martie 27, 2015 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Înseamnă că buclele alea se fac în 3-4 minute?altfel nu înțeleg de ce sunt penalizări asa mici.mai bine merg țeava si iau 45 de minute penalizare decât sa stau 2 ore pe buclele alea.întreb și eu asa,ca nu este primul caz cu situația asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 intr-adevar , cam mici penalizarile, baga Alec minute mai multe, sa le piara orice tentatie sa taie traseul. Apropo, va fi acel prolog ca anul trecut ? Personal nu-i vad rostul decat pentru clasa experti, daca ideea competitiei si traseul de hobby sunt de soft (clasic) enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 intr-adevar , cam mici penalizarile, baga Alec minute mai multe, sa le piara orice tentatie sa taie traseul. Apropo, va fi acel prolog ca anul trecut ? Personal nu-i vad rostul decat pentru clasa experti, daca ideea competitiei si traseul de hobby sunt de soft (clasic) enduro ti-e frica de busteni Secelene » Post actualizat in 28 Mar 2015 09:19 MULTUMESC!!!Hai ca v am dat de lucru . In vara lui 2014 m am tot dat prin padure p la Monteoru dar cred ca LA MOTOARE majoritatea vin cu cross.VA INVIDIEZ. DISTRACTIE PLACUTAAAA in 2004 aveam o aprilia pegfaso cu care am inceput offroadul. Am schimbat cauciucurile (care erau prima limitare) si am inceput sa trag de ea. Motorul saracu impingea si muncea dar cand am inceput sa ii cer mai mult si mai mult a inceput sa se dezintegreze - au curs suspensiile fata, s-a indoit!!!! axul de la amortizorul spate, am prajit ambreiajul. Am reparat-o si nu m-am mai atins de ea pana nu am vandut-o. Daca vrei ceva cu care sa mergi si pe sosea si in padure cauta o yamaha TT 650 sau o HONDA XR 650; cu toate ca se gasesc destulde putine in mintile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 eram sigur ca unul din voi o sa zica asta , uite-te pe la mine facebook , nu imi plac dar ma antrenez pt orice eventualitate,e normal, in padure mai sunt destui de trecut. dar obstacolele artificiale (cauciucuri, busteni mari, etc) tin de alt gen de eveniment: competitie, nu prieteneasca si in plus e si efort din partea organizatorului sa le aranjezi si sa le mentii. iar beneficiarii nu suntem noi (decat daca stricam ceva la motor sau ne lovim), ci cei cativa gura - casca din zona pt. care eu nu sunt dispus sa risc o accidentare ca sa le fac lor spectacol gratuit- parca si tu scriai asta pe aici acum multi ani , nu ?. Mult mai misto ideea cu concursul de echilibru, cred ca e suficient pt. spectatori si mediatizare dar la experti poate e normal sa existe, pt. ca sunt o joaca de copil asa ca hai la antrenament ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Martie 28, 2015 Autor Share Postat Martie 28, 2015 Salut Prologul va fi ca cel din toamna doar ca mai usor si va fi doar pt Experti !! Pt nepunctarea la Cp se da 1h Pt urcarile de la Experti care nu sunt facute si se ia trasa mai usoara se dau 15 min.aviz celor care ocolesc !!!!! » Post actualizat in 28 Mar 2015 16:19Mesaj de la un prieten mai nebun de fel ) care s-a dat azi cu motorul la mine p traseu : (atentie este de nivel HOBBY) Paul Marinescu :Am dat azi o tura completa, s-a mers foarte ok si nu cred ca am mai vazut atata apa vreodata, la cursa dupa 5 zile de soare o sa fie perfect! » Post actualizat in 28 Mar 2015 16:19asta in conditii de ploaie torentiala omu a dat o tura pe traseu fara prea mari dificultati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 (editat) Ploua acum la tine in zona? Editat Martie 29, 2015 de luciusmerlucius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Nu a mai plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 eu nu sunt dispus sa risc o accidentare ca sa le fac lor spectacol gratuit- parca si tu scriai asta pe aici acum multi ani , nu ? pai da mah, eu ziceam de trasnaile care se faceau acum cativa ani ca o cam luasera oamenii razna si se faceau niste obstacole riscante. Cum a facut Alec in toamna e de super bun simt - nu era nimic riscant; nu trebuia mare skill sa le treci si daca erai bun puteai sa faci si show. Asa trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Anul acesta va fi mai frumos si promit sa nu fac ceva riscant .totul este gândit si testat de către mine,este adevărat ca era puțin cam din scurt si iti pompa brațele dar il voi îmbunătății .un expert ar trebuii sa fluiere prin el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 (editat) Ce lungime are traseul de hobby si cate ture sunt ? Mult soare la noi! Editat Aprilie 2, 2015 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pensiunea La Motoare Postat Aprilie 1, 2015 Autor Share Postat Aprilie 1, 2015 25 km , 2 ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 vin sa iau cupele de la hobby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 (editat) vin sa iau cupele de la hobby Nici o sansa! Imi trimit juniorii la hobby- » Post actualizat in 03 Apr 2015 14:01 Alpanino, la ora 21 sa fii in pat! Editat Aprilie 3, 2015 de Enduro Braesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate