Sari la conținut

luciusmerlucius

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    ktm 400 exc,250 exc, xt 600
  • Numar Moto
    misto

luciusmerlucius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De exemplu dacă te anunț ca vin e Ok? Trebuie sa dam bani ceva ? Cât costa tura organizata la monteoru sau e gratis ?
  2. Eu zic ca e o super idee sa strângi benzile. Așa nu mai venim aiurea la Monteoru niciunul.
  3. Da. Diferenta e mare. Eu ma refeream strict la cel de 700 ron si original. Mai asteptam, poate mai sunt oameni care folosesc after market-uri si au si ceva opinii.
  4. Am vazut si eu dar nu stiu nimic de el. Diferenta e prea mica ca sa nu-mi iau original. Mersi
  5. Salutare, Am ambreiajul dus la ktm-ul meu 250 exc si sunt interesat de achizionarea unui kit complet nou. Cautand prin ofertele de pe piata m-am intalnit si cu oferte aftermarket la jumatate de pret Prox, Lucas TRW, Tecnium Intrebarea e daca a folosit cineva asa ceva si e multumit. E vreo diferenta ? O sa tina doar o tura ? Are cineva asa ceva? Diferenta de pret e de luat in seama ...unul original (care nu stiu de cine e facut) e aproximativ 900 ron.
  6. Bravo Gabi...cand mai planifici pe zapada....da un semn
  7. merge linistit vstrom-ul, transalpul, xt-ul ..etc ...atat timp cat nu trebuie sa urce pante superinclinate
  8. Caut etrier spate bun pt un ktm 250 exc 2012, daca ma poate ajuta cineva . Multumesc
  9. Se vinde KTM 400 exc 2001 inmatriculat in stare foarte buna. detalii +poze aici : http://olx.ro/oferta/ktm-400-exc-racing-ID3IXTn.html
  10. salut...am eu un ktm 400 exc ok. Poti sa-l probezi sa vezi cum stai pe el. Ciao http://olx.ro/oferta/ktm-400-exc-racing-ID3IXTn.html
  11. la ce motoare ai mentionat tu mai sus, ktm 400 sau 450 (ambele sunt consacrate ca si motoare bune) .si probabil gasesti unul in mintile lui si inmatriculat intre 1500 -1800 fara sa mai faci ceva investitii vara asta , doar consumabile. Daca ai bani mai multi ti-as recomanda strict pentru padure un 250 4t dupa 2007 care e destul de usor/agil si surprinzator din ce-am vazut la alti colegi de enduro are si destula putere sa te duca pentru inceput vrei/poti si tu . Daca ai avut un LC4 care a avut probleme nu inseamna ca sunt toate la fel ...ideea e ca in sportul asta daca vrei sa scapi ieftin o speli si te uiti la ea cum sta, dar daca vrei sa mai si mergi cu ea si sa nu te lase nicaieri trebuie sa bagi mana in buzunar in mod constant pentru diverse. Ca si motoare probabil ca nici unul din brand-urile discutate daca sunt intretinute corect si la timp te vor tine mult si bine ...acu nu prea stiu cu honda ca nu avut niciodata ...poate mai gasesti utilizatori pe aici sa-ti explice mai bine . eu am un ktm 400 exc din 2001( care a devenit cam greu lately) si daca ai vreo intrebare stricta legata de acest model te astept. A si uitasem ...daca te bate gandul sa ajungi cat mai repede de in zona de hard enduro..uita de 4t . Sa traiesti!
  12. Nu sunt mecanic sau ceva dar eu m-as asigura in primul rand ca toate componentele mari si la vedere gen evacuari , scut, etc sunt bine prinse in suruburile lor si pe urma sa mergi la cineva specializat ori pune ceva un filmulet sa se prinda lumea pe aici care mai stie cateva ceva pe la motoare si te poate ajuta.
×
×
  • Creează nouă...