dumyche Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Dedant, As dori sa mi cumpar un aparat bun de masura, am unul dar chinezesc cu ac si nu sunt multumit. poti sa faci o recomandare pentru o marca. Un buget de maxim 150 lei am, as vrea ce vad la tine, dar cred ca sunt scumpe. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Martie 23, 2015 Autor Share Postat Martie 23, 2015 Salut, Daca vrei ceva non_China, iti recomand un multimetru bun, este german produs de Voltcraft: http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=Products&pid=124456 a 134 lei, ai domenii de tensiune c.c si c.c pana la 600V, curent pana la 10A, rezistenta electrica, temperatura, verificare diode, tot ce ai nevoie pentru moto dar si auto....si cu transport cred ca te incadrezi la 150 lei_verifica daca au in stoc! Sa-l folosesti cu succes, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate