baurtulus Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 La multi ani tuturor !SC Master Bike, cauta mecanic moto. Cerinte : -seriozitate -responsabilitate -chef de munca Avantaje: experienta, recomandare. Pentru alte detalii si conditii de angajare 0721356282 sau la sediul nostru B-dul Muncii 4-6 (in curte cu Fan Curier) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 2500euro/luna si sunt al tau ))) sa dea domnu sa gasesti pe cineva care sa iti produca banutii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2015 2500euro/luna si sunt al tau ))) sa dea domnu sa gasesti pe cineva care sa iti produca banutii astia Jumbales, te astept! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Cam in ce bani se invarte salariul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 (editat) ce imi plac mie intrebarile astea!!!! repede cat primim. da surubelnita in mana stim sa o tinem? va duceti, da-ti o proba si pe urma stabiliti salariul. P.S. nu-l scapa pe Jumba!!!! Editat Ianuarie 5, 2015 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Daca le pui monitor si tastatura le repar io:) Pentru surubelnita las pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 @bozoro... si dupa 1 saptamana in care ii areti ce poti, sau 2...3 ma rog .. ajungi ca nu te intelegi cu el la bani, ai muncit pe niste bani de rahat, sau degeaba. Omul a pus putin gresit problema, in sensul ca nu a fost precis in intrebare. De aceea te`ai amuzat, dar eu nu consider ca e corect, omul a cerut mecanic, el a raspuns prezent.. a 2-a intrebare.. logic.. banu, banu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 (editat) @bozoro... si dupa 1 saptamana in care ii areti ce poti, sau 2...3 ma rog .. ajungi ca nu te intelegi cu el la bani, ai muncit pe niste bani de rahat, sau degeaba. Omul a pus putin gresit problema, in sensul ca nu a fost precis in intrebare. De aceea te`ai amuzat, dar eu nu consider ca e corect, omul a cerut mecanic, el a raspuns prezent.. a 2-a intrebare.. logic.. banu, banu? gresit man ....primadata te prezinti "respectuos " apoi spui : stiu sa fac x,y,z...ma mai pricep si la a,b,c,d ....sunt dispus sa vin la o proba de lucru de o zi , iar daca sunteti multumit de mine as lucra la dvs pentru suma x...iar atunci angajatorul , daca isi permite salariul cerut de tine te cheama sau nu la proba de lucru (ca interviu dau doar celebritatile) asa se procedeaza in tarile civilizate ...eu cel putin cu angajatii mei asa am procedat : stii sa faci o usa de la a la z? Da ...i-am dat proba de lucru , daca a trecut de proba bine , daca nu i-am dat 100 ron pt ziua petrecuta la mine in atelier si la revedere o zi buna....ai perfecta dreptate ca nu poti pune omul pe drumuri pe gratis , dar nici sa ii ceri un patent si sa-ti aduca cleste Editat Ianuarie 5, 2015 de T I M B E R L A N D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Pai in anunt scrie mare 'mecanic' ... nu cred ca exista mecanici care sa incurce patentul cu clestele...iar intre noi fie vorba...intrebarea despre salariu este justa in conditiile in care nu sunt date despre salarizare (comision din lucrare, salariu fix normal) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Pai in anunt scrie mare 'mecanic' ... nu cred ca exista mecanici care sa incurce patentul cu clestele...iar intre noi fie vorba...intrebarea despre salariu este justa in conditiile in care nu sunt date despre salarizare (comision din lucrare, salariu fix normal) . mda...., salarul minim pe economie plus comision din lucrari..... ...care poate sa ajunga chiar si la 2500euro just thinking.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2015 Caz inchis, va multumesc. P.S.Cine cauta de munca, a dat un telefon, s-a prezentat la firma si a dezvaluit misterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Să fie într-un ceas bun! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 ti-am zis, ti-am zis!!! tocmai cand ma hotarasem sa te sun ) bafta multa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2015 Merci baieti ! Jumbales, imi doresc ca toti mecanicii din tara asta sa castige minim 2500 de euro ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate