Rareshro Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 La ce ora e prologul? La ce ora se da startul sambata? Nici pe site nu e trecut. Au pus pe site: Vineri la 15.00 prologul Sambata la 9.00 cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Ceva rezultate finale au aparut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Aprilie 21, 2015 Autor Share Postat Aprilie 21, 2015 Multumesc tuturor celor care ati fost cu noi! Vremea ne-a "fentat" putin dar am reusit sa tinem pasul. Pentru cei mai multi a fost o zi de enduro mai serios , pentru altii hard sau foarte hard.Mie, mi-a lasat lumea, o senzatie de multumire, sper sa fie asa Poze pentru cei fara facebook https://www.facebook.com/stroisteanu.bart/media_set?set=a.957578954281562.1073741840.100000883999949&type=1&pnref=story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Pentru mine a fost cea de-a doua prieteneasca la care am participat (dupa cea de la Beius) si ma dau pe motocicleta de enduro din toamna anului trecut. M-am pierdut o singura data pe traseu, din vina mea, pt ca eram prea concentrat sa merg tare pe drept. M-am inscris la C si am terminat cursa, chiar daca ploaia ne-a dat de lucru si ne-am ajutat pe o urcare. A fost un prilej bun sa ne adunam cu totii la o iesire in padure, un gulas si multa bere. Felicitari, Bart! Solo, trage si tu putin roata fata, sa pot sa trec. O parte din traseul de C. Imi pare rau ca mi s-au terminat toti cei 3 acumulatori de la camera chiar inainte sa ajung pe ultimii, si cei mai solicitanti, 5-6 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanRC Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Foarte frumos ! Multumim Bart, asteptam urmatoarea prieteneasca organizata de tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallyian Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 (editat) Rezultatele cand le vedem? gasit ceva http://www.enduromeeting.ro/index.php/membri-ems/download/category/4-rezultate-evenimente-enduro?download=7:rezultate-partiale-heniu-2015 Editat Aprilie 22, 2015 de vallyian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelradu2003 Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Felicitari pentru organizare, traseu ..... toate la superlativ!Revin si la anul, sper ca vremea sa tina cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 anu asta misca ceva la Heniu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 E anuntat pe facebook si pe site: www.enduro-heniu.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 merci. FB n-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Editia 2016. Tot n-am scapat de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate