Ovy_117 Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 Urmează sa achiziționez o motocicleta si m-ar interesa un mecanic din Oradea care ar fi dispus sa ofere și ceva sfaturi pentru început. Va mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 vorbeste cu Fater 0742058207 sau 0731294006 Ce motor iti cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus1182 Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 Recomand Fater.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_117 Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2015 Multumesc, ma gandeam la ceva Virago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Fater e din Sacueni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Biharia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 L-as suna si eu. Cati ani are? Sa stiu si eu cum sa-i vorbesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Daca asa pui problema, clar mult mai multi decat tine. Vorbeste la plural, asa e politicos fata de persoane pe care nu le cunosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Nu fi tu asa destept. Am 32. Poate el are 22 si o sa-i zic "dumneavoastra". Daca nu poti fi de ajutor, mai bine nu toci tastatura degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Vrea omul sa ajute..si o primeste..are oricum peste 40, iar ce am zis avea caracter general, si daca sun pe unul de 14 ani si nu il cunosc, dar vreau ceva de la el ma adresez politicos. Cu tine taticule m am lamurit, taranul tot taran ramane, si daca vrea 2 roti. Dar sper sa ne intalnim candva prin oras, sa te fac sa iti inghiti obraznicia. Iti promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Exista o diferenta in a te adresa politicos si a te adresa la "plural". Eu vreau sa-l sun, sa vorbesc cu el politicos. Lasa-mi prin PM numarul tau sa te sun. Vreau sa te tii de cuvant. Cred ca stiu ce culoare are pielea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Maiokoti nu e greu sa afli cine e la fel cum nu e nici pentru el sa te găsească. Abia ai aterizat pe aici și deja provoci certuri. Calmează-te! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus1182 Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Daca te ofuschezi in halul asta , nu ar trebui sa ceri pareri aici. Omul ti-a raspuns politicos, si tu ai luat foc... Daca incep userii vechi sa te ia la bascalie ,ajungi la Balaceanca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Am rezolvat cu baiatul, a fost doar o neintelegere, cauzata probabil de exprimare. Poate confirma si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Deci se duce naibii tot fight-club ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Tu vroiai sa arbitrezi??? Vezi ca mi am facut facebook, ia cauta ma acolo, ca eu nu am reusit sa te gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 )) oradeni o iau razna... » Post actualizat in 13 Jan 2015 18:38 Mai bine haideti la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 E prea cald, nu ies, ca transpir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Un mecanic care sa-mi schimbe lantul de distributie stiti? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate