Black zxr Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Salutare ! O scurta prezentare dupa cum isi are rostul avand in vedere faptul ca utilizez forumul si am intentia sa o fac in continuare. Ma numesc Bogdan si sunt din Zalau,26 de ani,motoarele mi-au placut de mic dar pana la 18 ani m-am rezumat la bicicleta,pasiune numai buna de inceput pe 2 roti zic eu si de mare ajutor la trecerea spre motociclete in ceea ce priveste echilibru,orientare,franare,etc.Cum mi-am luat permisu am achizitionat prima "motocicleta" o Aprilia rs 50 cu modificare de 80 cc.Am invatat multe cu acel motor fiind foarte apropiat de motocicletele mai mari,puterea fiindu-i redusa,dar numai bine de inceput.Pe urma am renuntat cativa ani din motive de familie,iar in vara lui 2014 am achizitionat o Yamaha thundercat cu ocazia prezentei mele in Italia.Am reluat mersul pe 2 roti cu pasi marunti si datorita faptului ca momentan nu este zapada desi sunt intr-o zona de munte (Piemonte) ma bucur destul de des de mici plimbari chiar daca afara sunt putine grade cu + uneori cu -. Motocicleta este destul de ok chiar daca are cativa ani buni ( din 1999) dar a fost ingrijita foarte bine. Probabil o sa o schimb anul acesta deoarece imi plac mult Kawasaki ninja. Multumesc mult celor care sunt activi pe forum si au lasat impresii si sfaturi personale cu privire la motociclism,au fost mereu o sursa buna de informatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Salut. S-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Salut. S-o stapanesti sanatos ! pai vrea sa o vanda.... nu inteleg pe cei care vor sa vanda asa ceva, cand nu is constransi de conditiile terestre ( drumuri) daca acolo unde locuiesc eu erau drumuri ca in italica.... ieseam la pensie pe thundercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Pai...tu ce zici? Pana n o vinde numai face baiatu' un km, doi? Ca se da si pe vreme + si - eu raman la vorba mea totusi, s o stapaneasca asa cum trebuie pana una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbiker Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Salut. Frumos motor. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 superb Tcat-ul.. si eu am vrut la un mom. dat sa-mi iau un motan d-asta....sa-l folosesti sanatos . asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black zxr Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 (editat) Am muncit putin la estetic Editat Iunie 25, 2015 de Black zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Persef Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 Buna , am avut o patanie si eu azi, am dat cu ea de asfalt, s-a blocat ghidonul in viraj la dreapta, noror ca eram in viteza 1 si cu crashpadu ca toata o sparge-am. Nu stiu motivul poate ma lumineaza cineva, pe loc sucit de ghidon stanga dreapta nu se simte nimic in mers dupa viraj la dreapta raman blocat. Sa fie rulmentu de jug? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate