emil_rpt Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 S-am incalecat o sa .... si am plecat la Bikes On Ice!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Aseara am mers din berceni pana in baneasa, m-a spart la maini, senzatia de frig puternic care o da apoi spre durere, deci mare grija la labute. ce sa-i faci ba ficior, daca ai ales varianta fara manere incalzite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Avem si d'alea pisi, numa ca nu functionau, acuma's ON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Drum bun Fănică ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Salut lumea buna! Nu se indura nimeni sa puna ceva poze de la intrunire? Vad ca e vreme faina ma perpelesc de mor ca nu am cum sa ajung la Cincis. Nu am scapat de viroza, tusesc de-mi sar ochii din cap. De dimineata era cat pe ce sa sar pe capra si sa vin. Dar era prea complicat s-o scot din hibernare si eu inca mai aveam febra. Asa ca am ramas acasa, pe forum, sa ma porcaiesc cu cei alde 9fingers. Distractie cat se poate de faina!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Vezi ca e pe Facebook un grup Motocicliști hunedoreni. Sunt ceva pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 sigur. ocazia cu recurenta anuala Cu voință se rezolvă, numai să avem zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Bikes on Ice 2015 » Post actualizat in 23 Feb 2015 14:10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Pun si eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate