riderontornadoes Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 salut. din pacate m-a lasat bateria la duba si ma gandeam sa-mi iau una second de pe net. stiu ca nu este o idee prea buna, dar ma gandeam ca daca as sti anul de fabricatie mi-ar ajuta foarte mult. e vorba de bateria din linku asta. http://olx.ro/oferta/baterie-bmw-oem-80ah-acumulator-auto-bmw-ID2Y2IP.html#e059b579a4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 de obicei e stantat ca la cauciucuri, XXYY xx luna, yy an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 2, 2015 Admin Share Postat Februarie 2, 2015 Vezi ca-i ca la gume, dar la baterii scrie pe borna de (-), mai precis in capul bornei. La tine cea de-a doua poza este la limita, apare doar 23, ceea ce inseamna saptamana 23 din anul cutare.. Suna-l pe ala si intreaba-l ce scrie pe borna aia de minus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Are pe spate un sticker de forma: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 mai cauta o baterie 2 + a ta, si da-le la schimb pe una noua, se scade 30-35 lei per/baterie din pretul initial al uneia noua. astazi mi-am luat si eu una Rombat de 66Ah la care am dat 3 uzate + 140 lei (pretul initial era de 230 lei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 mai cauta o baterie 2 + a ta, si da-le la schimb pe una noua, se scade 30-35 lei per/baterie din pretul initial al uneia noua. astazi mi-am luat si eu una Rombat de 66Ah la care am dat 3 uzate + 140 lei (pretul initial era de 230 lei) se poate cumula? practic daca mergi cu suficiente baterii poti sa iei una "gratis"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Salut, Daca vrei sa cunosti data fabricatiei aceasta este inclusa intr-un cod stantat pe acumulator, pe capac sau pe lateral(caractere rezultate prin topire), nu pe hartie, eticheta, etc. Primul caracter indica luna de fabricatie si incepe cu A-ianuarie, B-februarie, ....etc. A doilea anul de fabricatie sau iesirea din fabrica. Din 2010 s-a inceput cu: 0-2010, 1-2011, 2-2012, ect. Asa ca daca o vrei, sa-ti expedieze o foto cu stanta/marca de pe acumulator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 se poate cumula? practic daca mergi cu suficiente baterii poti sa iei una "gratis"? Exact ! maxim 3 x 30lei/buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 salutare.am citit tot topicul cum ca din ce an a bateria respectiva.eu am pe motorul meu o baterie,si deja da semne de pensie.dar nu stiu cati ani are.am o poza cu un cod.doar atat .bateria este un EXIDE cu gel , 12Amp.poza jos cu codul.stie cineva cam ce an de fabricatie are bateria? » Post actualizat in 22 Feb 2015 20:28salutare.am citit tot topicul cum ca din ce an a bateria respectiva.eu am pe motorul meu o baterie,si deja da semne de pensie.dar nu stiu cati ani are.am o poza cu un cod.doar atat .bateria este un EXIDE cu gel , 12Amp.poza jos cu codul.stie cineva cam ce an de fabricatie are bateria? scuze.nu e EXIDE. e UNIBAT.le-am incurcat intre motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate