valisiano Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Salutare. Am gasit la cineva o Honda MTX 125 Chr sport racing din `91, motor in 2T, racier pe apa etc. Motorul merge, are ceva copresie, am dat cateva ture cu el si l-am si cumparat ca era la un pret de nimic (nefolosit cica) Ma rog. Ideea e ca acest motor nu are acte (s-a vandut de cateva ori) Am un contract de V-C de mana cu vanzatorul. Cum pot verifica dupa serie daca nu e cumva furat? A doua chestie ar fi .... unde naiba gasesc piese de schimb la acest model? Am mai intrebat ici colo si nimeni nu prea da semen ca s-ar gasi piese de schimb pt modelul acesta. Sa fie piese compatibile de la alte motoare Honda? Nici nu mi-am pus problema ca nu gasesc piese de schimb, avand in spate experienta unui alt motor Honda vechi, cam de prin anii 90, la care gaseam orice. Va multumesc. » Post actualizat in 05 Feb 2015 11:11Acesta este modelul. Poza e cu character informativ » Post actualizat in 05 Feb 2015 11:19Am gresit titlul. Mama lor de denumiri interminabile: Honda MTX 125 HRC rally sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 http://www.politiaromana.ro/ro/autovehicule-furate?marca=honda&serie=&categorie=12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Avea un cunoscut un model de MTX, intr adevar, se dadea de cesul mortii sa gaseasca piese, a renuntat pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Bine ai venit in clubul celor cu motoare rare si foarte rare, pentru care nu se mai fabrica nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisiano Postat Februarie 6, 2015 Autor Share Postat Februarie 6, 2015 Mda, cam asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate