violetbiker Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Salutare Nu stiu cata lume mai intra pe forum dar excursiile continua in fiecare weekend Plecări de la motobaza Rabbit Club pentru acest weekend:Sambata 21.02,orele 12 cafeaua si la 1 plecam la Herneacova pentru picnic.Duminica 22.02,orele 12 cafeaua si la 1 plecam la Pischia la picnic.Necesar:clisa&cârnaţi.Toti Motociclistii Sunt Bineveniţi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Mai sunt cativa si pe forum, vreme buna si pofta mare.Nu am asigurare , clar veneam, ma gandesc sa fac luna ce vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 veneam si eu dar inca nu mi-am adus motoreta la Tm, sa speram ca mai organizati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iulie 3, 2015 Autor Share Postat Iulie 3, 2015 Sambata 4 iulie plecam in excursie la festivalul moto de la Mako. Program 11.00 Cafa de dimineata la Rabbit Club 12.00 Plecarea la Mako Mai simplu nu se poate :-) Toti bikerii care vor sa se alature sunt bineveniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate