zune Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Vreau sa fac o dublura la cheia de pe f4 meu, aveti idee in Craiova cine si la ce preturi face ? Cheia e cu cip din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 ai deja cheia? ai taiat-o? daca da atunci poti sa ti-o faci si singur, te scutesti de un drum la "meseriasi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 ai deja cheia? ai taiat-o? daca da atunci poti sa ti-o faci si singur, te scutesti de un drum la "meseriasi" Cum, ca ma intereseaza si pe mine? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 (editat) nu in ultimul rand, vedeti cu cat va taxeaza mesteru' la taiat cheia. unii se arunca la preturi gen 100 lei cand aud ca e cu chip... de fapt e doar un fier si se taie la fel ca orice cheie. Editat Februarie 24, 2015 de cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Salutare, Deci cum a mai scris cineva sus nu aruncați cu bani in vânt chiar daca cheia e cu cip. La Sibiu un "meseriaș" mi-a cerut 560 Roni pentru 2 chei cu cip , ceia ce mi se pare o nesimțire. Prin urmare ce am făcut eu: Am cumpărat 2 chei blank de honda - 25 lei fiecare (sunt useri pe forum ce le comercializează ) Am cumpărat 2 cipuri de pe okazii - 25 lei fiecare ( cip chip ID46 transponder cheie auto ) tre sa fie blank ( nescris ) - eu am luat de aici http://www.okazii.ro/accesorii-auto/carcasa-cheie/id46-cip-chip-transponder-cheie-auto-a146718656 Tai cheia la orice "meserias" - 15 lei Programezi cipul singurel acasa "la motor" (un search pe gogle va "luminează" ) Calculele vorbesc de la sine. Numa bine. Ion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Februarie 24, 2015 Autor Share Postat Februarie 24, 2015 Multam, e mai lesne asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Multumesc pentru clip, foarte simplu de facut. Sapand mai adanc, am descoperit procedura asta si in manualul de service a motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Februarie 24, 2015 Autor Share Postat Februarie 24, 2015 am mai gasit un nene pe youtube care face chestia asta, numai ca nu ii inteleg vorba ) » Post actualizat in 24 Feb 2015 15:56sau asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Da e destul de simpla procedura O remarca as mai avea, cand programati cheia, grija mare sa nu aveti prin buzunare alte chei cu cipuri de orice alt fel. Mie din cauza unei chei de Toyota Yaris "pierduta" in buzunar, initial imi dadea eroare la programare, treaba fiind rezolvata cand am pus cheia de Yaris departe la vreo 3 m de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 acum ca tot s-a deschis subiectu....are cineva in Bucuresti de imprumut juma' de ora cablul minune? ca mi-e sila sa-l fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Salutare, Deci cum a mai scris cineva sus nu aruncați cu bani in vânt chiar daca cheia e cu cip. La Sibiu un "meseriaș" mi-a cerut 560 Roni pentru 2 chei cu cip , ceia ce mi se pare o nesimțire. Prin urmare ce am făcut eu: Am cumpărat 2 chei blank de honda - 25 lei fiecare (sunt useri pe forum ce le comercializează ) Am cumpărat 2 cipuri de pe okazii - 25 lei fiecare ( cip chip ID46 transponder cheie auto ) tre sa fie blank ( nescris ) - eu am luat de aici http://www.okazii.ro/accesorii-auto/carcasa-cheie/id46-cip-chip-transponder-cheie-auto-a146718656 Tai cheia la orice "meserias" - 15 lei Programezi cipul singurel acasa "la motor" (un search pe gogle va "luminează" ) Calculele vorbesc de la sine. Numa bine. Ion salut,sti cumva daca merge si la moto suzuki intreb deoarece filmuletele sunt ptr honda nu am vazut si alt tip de moto si daca e ok acelasi tip de cip sau trebuie alt model ???ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 salut,sti cumva daca merge si la moto suzuki intreb deoarece filmuletele sunt ptr honda nu am vazut si alt tip de moto si daca e ok acelasi tip de cip sau trebuie alt model ???ms Salutare, stiu ca se aplica pentru Honda, pentru Suzuki cu siguranta difera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 stie careva ptr suzuki ce tip de cip este nevoie si cum se programeaza ???ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 6, 2015 Autor Share Postat Martie 6, 2015 » Post actualizat in 06 Mar 2015 19:36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midenis76 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 salutare.stie cineva daca se poate programa o cheie noua daca nu am cheia veche?cea veche am pierdut-o,fac alta cheie dar trebuie sa o programez.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1man2wheels Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Salut, Imi poate indica cineva locul amplasarii conectorului pentru Honda CBR 600 F4i ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate