alecscosmi Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 (editat) Execut suduri in aluminiu respectiv otel, cu gaz protector (argon), mig-mag (chiar si robotizat) respectiv wig-tig. In principiu pot realiza absolut orice operatie ce tine de sudura: - reparare fisuri - reimbinarea piesei rupte - incarcare cu material (pentru capace polizate sau orice pilitura) - astupare pori sau defecte de sudura - intarire sudura in 3 straturi Precizez ca toate operatiile le fac la servici, si din cauza asta sunt limitat la dimensiunile pieselor. (exclus sudare cadre, jenti, ghidoane, piese voluminoase in general). Sunt sudor calificat de ani buni, si lucrez pentru clienti importanti gen Bosch, Caterpillar, John Deere, Cat, caile ferate franceze, JCB, s.a. (asta ca sa garantez calitatea lucrarii). Lucrez cu aparate profesionale Fronius MagicWave 5000 pentru tig-wig, respectiv Fronius synergetic 5000 pentru mig-mag robotizat. As prefera sa ne intalnim personal, dar accept si colete din toata tara. Pretul... Ei bine, din moment ce am deschis topicul ca sa ajut toti motociclistii care au probleme, masor cm de sudura in litri de bere! (glumesc, merge si coniacul). Pentru lamuriri si discutii, poze si decizii, va astept in pm sau aici. Editat Februarie 28, 2015 de alecscosmi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 de unde sunteti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 Din Bistrita. Scuze, am uitat sa precizez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 de unde sunteti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Execut suduri in aluminiu respectiv otel, cu gaz protector (argon), mig-mag (chiar si robotizat) respectiv wig-tig. In principiu pot realiza absolut orice operatie ce tine de sudura: - reparare fisuri - reimbinarea piesei rupte - incarcare cu material (pentru capace polizate sau orice pilitura) - astupare pori sau defecte de sudura - intarire sudura in 3 straturi Precizez ca toate operatiile le fac la servici, si din cauza asta sunt limitat la dimensiunile pieselor. (exclus sudare cadre, jenti, ghidoane, piese voluminoase in general). Sunt sudor calificat de ani buni, si lucrez pentru clienti importanti gen Bosch, Caterpillar, John Deere, Cat, caile ferate franceze, JCB, s.a. (asta ca sa garantez calitatea lucrarii). Lucrez cu aparate profesionale Fronius MagicWave 5000 pentru tig-wig, respectiv Fronius synergetic 5000 pentru mig-mag robotizat. As prefera sa ne intalnim personal, dar accept si colete din toata tara. Pretul... Ei bine, din moment ce am deschis topicul ca sa ajut toti motociclistii care au probleme, masor cm de sudura in litri de bere! (glumesc, merge si coniacul). Pentru lamuriri si discutii, poze si decizii, va astept in pm sau aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Ma tu lucrezi la RAAL si nu nizi nimic ) las ca vorbesc eu cu Grigoriu sa va caute mai bine prin bagaje cand iesiti pe poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Martie 1, 2015 Autor Share Postat Martie 1, 2015 Ma tu lucrezi la RAAL si nu nizi nimic ) las ca vorbesc eu cu Grigoriu sa va caute mai bine prin bagaje cand iesiti pe poarta Nu stiu daca avea relevanta unde lucrez, dar fac fisa, asa ca spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 daca iti faci cerere poti suda si cadre si jante, am sudat eu de m-am plictisit jante in raal, problema ii ca dupa ce le sudezi jantele trebuiesc echilibrate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Martie 4, 2015 Autor Share Postat Martie 4, 2015 daca iti faci cerere poti suda si cadre si jante, am sudat eu de m-am plictisit jante in raal, problema ii ca dupa ce le sudezi jantele trebuiesc echilibrate Bineinteles. Dar pentru un act de "caritate", cred ca-i destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Cosma Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Salutare, cum te gasesc sunt din bistrita. Un nr de tel ceva ? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Cardos Postat Mai 24 Share Postat Mai 24 La 28.02.2015 la 22:04, alecscosmi a spus: Execut suduri in aluminiu respectiv otel, cu gaz protector (argon), mig-mag (chiar si robotizat) respectiv wig-tig. In principiu pot realiza absolut orice operatie ce tine de sudura: - reparare fisuri - reimbinarea piesei rupte - incarcare cu material (pentru capace polizate sau orice pilitura) - astupare pori sau defecte de sudura - intarire sudura in 3 straturi Precizez ca toate operatiile le fac la servici, si din cauza asta sunt limitat la dimensiunile pieselor. (exclus sudare cadre, jenti, ghidoane, piese voluminoase in general). Sunt sudor calificat de ani buni, si lucrez pentru clienti importanti gen Bosch, Caterpillar, John Deere, Cat, caile ferate franceze, JCB, s.a. (asta ca sa garantez calitatea lucrarii). Lucrez cu aparate profesionale Fronius MagicWave 5000 pentru tig-wig, respectiv Fronius synergetic 5000 pentru mig-mag robotizat. As prefera sa ne intalnim personal, dar accept si colete din toata tara. Pretul... Ei bine, din moment ce am deschis topicul ca sa ajut toti motociclistii care au probleme, masor cm de sudura in litri de bere! (glumesc, merge si coniacul). Pentru lamuriri si discutii, poze si decizii, va astept in pm sau aici. La 28.02.2015 la 22:24, alecscosmi a spus: Din Bistrita. Scuze, am uitat sa precizez. Salut. Un nr.de tel?. Salut. Un nr.de tel?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate