alecscosmi Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 (edited) Execut suduri in aluminiu respectiv otel, cu gaz protector (argon), mig-mag (chiar si robotizat) respectiv wig-tig. In principiu pot realiza absolut orice operatie ce tine de sudura: - reparare fisuri - reimbinarea piesei rupte - incarcare cu material (pentru capace polizate sau orice pilitura) - astupare pori sau defecte de sudura - intarire sudura in 3 straturi Precizez ca toate operatiile le fac la servici, si din cauza asta sunt limitat la dimensiunile pieselor. (exclus sudare cadre, jenti, ghidoane, piese voluminoase in general). Sunt sudor calificat de ani buni, si lucrez pentru clienti importanti gen Bosch, Caterpillar, John Deere, Cat, caile ferate franceze, JCB, s.a. (asta ca sa garantez calitatea lucrarii). Lucrez cu aparate profesionale Fronius MagicWave 5000 pentru tig-wig, respectiv Fronius synergetic 5000 pentru mig-mag robotizat. As prefera sa ne intalnim personal, dar accept si colete din toata tara. Pretul... Ei bine, din moment ce am deschis topicul ca sa ajut toti motociclistii care au probleme, masor cm de sudura in litri de bere! (glumesc, merge si coniacul). Pentru lamuriri si discutii, poze si decizii, va astept in pm sau aici. Edited February 28, 2015 by alecscosmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
med_tuning Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 de unde sunteti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecscosmi Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Din Bistrita. Scuze, am uitat sa precizez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 de unde sunteti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernorban Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Execut suduri in aluminiu respectiv otel, cu gaz protector (argon), mig-mag (chiar si robotizat) respectiv wig-tig. In principiu pot realiza absolut orice operatie ce tine de sudura: - reparare fisuri - reimbinarea piesei rupte - incarcare cu material (pentru capace polizate sau orice pilitura) - astupare pori sau defecte de sudura - intarire sudura in 3 straturi Precizez ca toate operatiile le fac la servici, si din cauza asta sunt limitat la dimensiunile pieselor. (exclus sudare cadre, jenti, ghidoane, piese voluminoase in general). Sunt sudor calificat de ani buni, si lucrez pentru clienti importanti gen Bosch, Caterpillar, John Deere, Cat, caile ferate franceze, JCB, s.a. (asta ca sa garantez calitatea lucrarii). Lucrez cu aparate profesionale Fronius MagicWave 5000 pentru tig-wig, respectiv Fronius synergetic 5000 pentru mig-mag robotizat. As prefera sa ne intalnim personal, dar accept si colete din toata tara. Pretul... Ei bine, din moment ce am deschis topicul ca sa ajut toti motociclistii care au probleme, masor cm de sudura in litri de bere! (glumesc, merge si coniacul). Pentru lamuriri si discutii, poze si decizii, va astept in pm sau aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemical Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Ma tu lucrezi la RAAL si nu nizi nimic ) las ca vorbesc eu cu Grigoriu sa va caute mai bine prin bagaje cand iesiti pe poarta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecscosmi Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Ma tu lucrezi la RAAL si nu nizi nimic ) las ca vorbesc eu cu Grigoriu sa va caute mai bine prin bagaje cand iesiti pe poarta Nu stiu daca avea relevanta unde lucrez, dar fac fisa, asa ca spor la treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemical Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 daca iti faci cerere poti suda si cadre si jante, am sudat eu de m-am plictisit jante in raal, problema ii ca dupa ce le sudezi jantele trebuiesc echilibrate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecscosmi Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 daca iti faci cerere poti suda si cadre si jante, am sudat eu de m-am plictisit jante in raal, problema ii ca dupa ce le sudezi jantele trebuiesc echilibrate Bineinteles. Dar pentru un act de "caritate", cred ca-i destul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Cosma Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Salutare, cum te gasesc sunt din bistrita. Un nr de tel ceva ? Ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Cardos Posted May 24 Share Posted May 24 La 28.02.2015 la 22:04, alecscosmi a spus: Execut suduri in aluminiu respectiv otel, cu gaz protector (argon), mig-mag (chiar si robotizat) respectiv wig-tig. In principiu pot realiza absolut orice operatie ce tine de sudura: - reparare fisuri - reimbinarea piesei rupte - incarcare cu material (pentru capace polizate sau orice pilitura) - astupare pori sau defecte de sudura - intarire sudura in 3 straturi Precizez ca toate operatiile le fac la servici, si din cauza asta sunt limitat la dimensiunile pieselor. (exclus sudare cadre, jenti, ghidoane, piese voluminoase in general). Sunt sudor calificat de ani buni, si lucrez pentru clienti importanti gen Bosch, Caterpillar, John Deere, Cat, caile ferate franceze, JCB, s.a. (asta ca sa garantez calitatea lucrarii). Lucrez cu aparate profesionale Fronius MagicWave 5000 pentru tig-wig, respectiv Fronius synergetic 5000 pentru mig-mag robotizat. As prefera sa ne intalnim personal, dar accept si colete din toata tara. Pretul... Ei bine, din moment ce am deschis topicul ca sa ajut toti motociclistii care au probleme, masor cm de sudura in litri de bere! (glumesc, merge si coniacul). Pentru lamuriri si discutii, poze si decizii, va astept in pm sau aici. La 28.02.2015 la 22:24, alecscosmi a spus: Din Bistrita. Scuze, am uitat sa precizez. Salut. Un nr.de tel?. Salut. Un nr.de tel?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts