Avent Postat Mai 10, 2004 Share Postat Mai 10, 2004 Ea este fetita mea, in clasa a 3-a, moto nu este al nostru, dar totusi se pare ca i-a prins gustul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 10, 2004 Share Postat Mai 10, 2004 Bravos! Aschia nu sare departe...daca eram in locu tau cred ca se spargea pipota in mine! Sa-ti traiasca! Daca-i place ajut-o ,bucuria e reciproca si asta e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
colibita Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Clar ca avem!!!! Luc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 poi ... o sa mai fie ... ieri am fost la ecograf ... am vazut puiutul dand din picioare de parca schimba vitezele ... nu s-a putut stabili sexul dar cred ca ia permisul de cum iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 poi ... o sa mai fie ... ieri am fost la ecograf ... am vazut puiutul dand din picioare de parca schimba vitezele ... nu s-a putut stabili sexul dar cred ca ia permisul de cum iese Bravo mah! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Uite-l si pe al meu! ... si sa va zica Bogdan (INXS) ce repara si el la motocicleta cu noi! Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 Vorbim noi frumos de fiarele noastre, dar cand vine vorba de aia mici, ne topim de tot A mea are 19 ani si cred ca-si va lua A-ul inainte de B. (Asa cum e si normal) Sa va traiasca copii si sa aiba parte de soferi mai civilazati si de drumuri mai bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 Va urez tuturor sa fiti fericiti alaturi de puiutii vostri! Sunt exceptionali! Felicitari tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iunie 19, 2004 Share Postat Iunie 19, 2004 super topic! super poze! super copii!mai ales colibita! e un KTM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 io pe-al meu o sa-l iau de la maternitate cu motoru' ca sa prinda gustu' din prima oricum mai am destul de asteptat pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate