Pantani Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Salut! Prin Ploiești e cineva care m-a poate ajuta? M-a interesează reparat + vopsit. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 salut te pot ajuta eu prin curier ( bucuresti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
made Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 pitesti prin curier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) Dauna totala limbii romane....ma refer strict la cratima aia, pe principiul mai bine sa fie in plus decat sa fie lipsa! Si tot mai des e fenomenul printre muritori... Editat Martie 18, 2015 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Martie 18, 2015 Autor Share Postat Martie 18, 2015 Ma scuzați domn profesor....am uitat sa scot sugestiile din tastatura( sunt sigur ca știți despre ce este vorba) oricum discuția este alta...dar nu cred ca merita sa irosiți timpul Dvs prețios cu un ignorant "c-a" mine....un simplu muritor... Pe mine m-a interesa ceva rapid, in Ploiești, mai EOS ca nu este foarte avariata, e vorba de o lovitura ușoară , multumesc celor 2 muritori care mi-au oferit ajutorul, dar repet căutam ceva prin ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Cred ca orice service poate reapara careen si vopsi, nu stiu preturi. Poti incerca la Motormania in parcul industrial si mai este pe acolo un service de motoare, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Martie 19, 2015 Autor Share Postat Martie 19, 2015 Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD-DOG Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Salut Venind pe centura de Est a Ploiestiului aproape de sensul giratoriu, aproape de iesirea in DN- drumul spre Bucuov, pe partea dreapta vis-a-vis de Di-Bas, am vazut un afis mare cu "reparatii carene, suduri in plastic" ceva de genul asta. Vezi ca este o curte unde agatate de gard o sa vezi multe carene de la diferite motociclete. Tot acolo mai gasesti si piese SH vandute de Mihai. Merita incercat. Din pacate nu stiu numar de telefon. Daca vii din Ploiesti --> iesirea spre Bucov --> al doilea sens giratoriu (cel pana in benzinaria Petrom) dreapta --> 100m pe partea stanga vis-a-vis de intrarea la Di-Bas Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Kati, asa il cheama pe mester, 07221334654, repara si vopseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate