HondaSan Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Mica noastra comunitate (ne ajung 10 maini ca sa-i numaram pe toti ) este formata din oameni mai tineri, mai batrani, mai bogati, mai saraci, mai sanatosi, mai putin sanatosi. Ce mai, este o adunatura eterogena. Si fiecare are micile sau marile lui probleme. Am deschis acest topic determinat de situatia dificila prin care a trecut nea Bogdan de la Aninoasa. Pe acest motociclist il cunoaste toata lumea pentru ca de ani de zile participa cuminte si linistit la mai toate intrunirile noastre. Are o colectie de peste 15 motociclete clasice. Este prieten cu foarte multi dintre noi. Acum aproximativ o luna nea Bogdan a facut o operatie la Fundeni. Cine aude de Fundeni cam incep sa-i tremure picioarele. Asta e. A facut o operatie reusita. Am fost cu Emil in vizita la el. I-au curs lacrimile pe obraji batranului motociclist. S-a bucurat nespus. Azi va pot da vestea buna ca in urma analizelor s-a stabilit ca partea operata nu era canceroasa. Trecand peste aceasta veste buna spun ca acest topic este necesar pentru ca cei ce stiu despre vreun tovaras de al nostru in necaz sa aiba un loc unde sa poata posta. Ii urez lui nea Bogdan o insanatosire deplina si cat mai grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Ii doresc sa fie sanatos si sa traiasca multi ani fericit !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danezu01 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 multa sanatate ii doresc...sa dea dumnezeu sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Multa sanatate si insanatosire grabnica , motoarele alea abia asteapta sa fie "gadilite" din nou. Multa sanatate le doresc " tutulor" comunistilor de pe acest forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Sanatate multa si doamne ajuta sa se faca bine.RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Ii urez sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 pai si care-i necazul? ca omul e bine mersi...si din partea mea MULTA MULTA SANATATE!!!...si asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 Pai Cri Toamna Gri.Nu-i necaz.Ideea este ca atunci cand cineva este la necaz,o cunostinta dea lui sa ne anunte pe toti si ,macar prin postari aici sa ne aratam solidaritatea cu prietenul nostru.Panimaisi? » Post actualizat in 27 Mar 2015 18:42 Sa ma cauti ca am o aripa de Hornet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danezu01 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 de spate. aripa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 stai bre la coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 Multa sanatate si sigur ne vedem la intalnirea veteranilor de anul asta, din partea Ice Age Riders Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate