Florin Ionita Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Va salut !! Incerc sa va prezint si eu noua mea achizitie Honda Hornet CB 919 F .Am cautat un topic despre aceasta motocicleta,dar nu am gast nimic,sunt asa de rare !! Despre sora ei, Hornet 600 am gasit mai multe,dar 900..nimic.!! Pe 29 ianuarie .(dupa schimbarea placutelor de frana,rulmentilor roata spate,mansoane ghidon,curatat filtrul de aer,uns,gresat) ,la prima aparitie a unei raze de soare si asfalt uscat,am sarit in saua ei.. ..,am avut un mic soc !! Demarajul ma uimit.!!... la primele acceleratii am avut un fior 'pe spate',dar placut,iar frana de motor bestiala...Ce pot sa spun,de atunci am mai facut vreo 300km si m-am 'indragostit' de acest motor, parca e un'' vifor pe drum''......As dori sa cunosc ,mai multi posesori de 900,sa-mi impartaseasca mai multe din experienta lor,poate sa creem un topic despre acest motor,poate sa ne intalnim candva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 superba !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 (editat) Hop si eu. In curs de inmatriculare, deci prea multe nu pot spune. Editat Martie 29, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 foarte frumoasa . sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 frumoasa,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Nici unu nu vreti sa schimbati cu un CBR 929 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Codreanu Antony Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 tobele parca nu sunt din peisaj :-p ...dar in rest e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 apropo , stie cineva daca se poate adapta evacuarea cu doua tobe de la hornet-ul de 900 la cel de 600? si cam ce implica acest lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Ionita Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Merci !! Tobele sunt originale,asa e la pachet. » Post actualizat in 29 Mar 2015 19:17Luv ,frumoasa si a ta,parca e noua !! Asteptam sa fii in trafic cu ea,si impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Mi se pare prea incarcata putin. Macar stickerul ala strident cu Showa de pe bascula da l jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 (editat) felicitari pentru achizitie,daca nu ma inseala memoria e din radaut??...sa o stapanesti sanatos si fara incidente vad ca esti din suceava..poate ne vedem la o plimbare Editat Martie 29, 2015 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Ionita Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Imi plac culorile vesele,dar s-ar putea sa ai dreptate,cei prea mult,strica ! » Post actualizat in 29 Mar 2015 19:29 Merci ! Da, Radauti,pe aproape...poate vom face un drum impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 apropo , stie cineva daca se poate adapta evacuarea cu doua tobe de la hornet-ul de 900 la cel de 600? si cam ce implica acest lucru? E diferita codita si, din cate stiu, nu se potriveste cea de la 900 la cea de 600. On topic: Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 ms frumos ptr.informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 /index.php?/topic/689060-ce-planuri-de-calatorii-aveti/page-17...aici organizam plimbarile,intalnirile etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Ionita Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Am luat nota,cand sunt pregatit,va contactez,vin si eu cu voi...,dar incepator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 stai lini..ca nu esti singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Ionita Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 ehee,atunci ma simt mai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Salut, sa o stapanesti sanatos, sa aveti grija unul de altu si sper sa ne salutam cat de curand. Doamne ajuta de vreme bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Ionita Postat Martie 29, 2015 Autor Share Postat Martie 29, 2015 Merci,la fel !! Sper sa avem parte sa cutreieram impreuna.. sa vina soarele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 hop si eu cu a mea ) print screen windows Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Ionita Postat Aprilie 11, 2015 Autor Share Postat Aprilie 11, 2015 uauu,original dizain !! faina,sa o porti sanatos !! ..vad ca ai ghidonul schimbat,care e diferenta!!?l-as schimba si eu pe cel original,parca e pre inalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Eu asa am cumparat motorul, n am schimbat nimic. N am idee cum se conduce cu ghidonul original, cu cel din dotare merge ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate