rockalex88 Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 (editat) Am vizitat tot ce se putea: manastiri , cetati , pesteri, castele etc, 1800 de km foarte reusiti !! Bistrita - Cluj-Napoca - Alba Iulia - Transalpina ( am dormit la Hotel Onix din Ranca ) - Novaci ( pesteri bestiale ) - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti - Costinesti ( 5 nopti ) - Bucuresti - Brasov - Bran - Busteni ( am dormit ) - Sighisoara - Targu-Mures - Cluj - Bistrita Fara prea multe de spus, ENJOY !! Editat Martie 30, 2015 de rockalex88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Foarte fain . Cum de ati mers singuri ? un drum asa frumos fara alti doritori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockalex88 Postat Martie 30, 2015 Autor Share Postat Martie 30, 2015 Chiar ne place si asa. Ne facem programul cum stim noi, nu stam dupa nimeni si nimeni nu sta dupa noi, avand in vedere faptul ca ne place f mult sa si vizitam obiectivele de pe traseu. Am facut si in 2012 toata Bucovina, vreo 1200 de km. Am postat si pozele acelea pe forum pe undeva Cu toate ca nu ne supara compania altor motoare, de data asta asa s-a nimerit . Poate data viitoare !! Anul acesta eventual, fiindca din pacate anul trecut nu am mai reusit sa mergem cu motorul in concediu. Suferinta maxima pe mine iti dai seama ! Oricum a meritat din plin !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Cu programul asa e, mergi oriunde vrei, te abati de la traseu ,fara ca la altii sa nu le convina, insa e fain si in grup . Sper ca anul asta sa fac si eu cateva ture mai lungi, anul trecut n-am avut posibilitatea ...din pacate. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iiccee Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 (editat) Salutare, anul acesta mai mergeti in vreo tura de genul? Si daca da, vrem si noi sa ne bagam. Editat Aprilie 3, 2015 de iiccee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban Dragos Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Locatie noua de cazare in Obarsia Lotrului, Pensiunea Transalpina Lac, 8 camere duble si 2 apartamente, "bikers friendly" informatii rezervari 0740011300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockalex88 Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2016 Anul asta 2015, am fost doar eu ( prietena nu a putut ) pana la Mamaia ( Intrunirea Seawolves ) si m-am intors. Plictiseala pe autostrada la 200/h. In rest a fost super !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Foarte frumos , bravo ! da sa nu-mi spui ca nu tea deranjat tankbag-ul ala asa inalt eu am motor de ture si ma deranjat dapoi unu mai aplecat cum ai tu , principalul ca ati mers ok . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Anul asta 2015, am fost doar eu ( prietena nu a putut ) pana la Mamaia ( Intrunirea Seawolves ) si m-am intors. Plictiseala pe autostrada la 200/h. In rest a fost super !!! cu asa o trupa mare de motociclisti in Bistrita tu ai fost singur ??? am si eu un prieten bun in Bistrita motociclist Cisko Loko(il cunosti ?) avea un gsr 600 si acum are un gsr 600 yoshimura pe care i l-am vandut eu ...iar anul asta sper sa ajung din nou la Bistrita sa-l vad si pe el si motorul Editat Ianuarie 19, 2016 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate